Survivor Turabi, gurur kaynağı olmak adına yarışacak! The Challenge...

Survivor Türkiye'nin şampiyonu olmaya hak kazanan Turabi Çamkıran, hayranlarına müjdeli gelişmeyi açıkladı. Survivor Turabi sosyal platform üzerinden, ABD'de MTV ekranlarında yayınlanacak The Challenge isimli yarışma programında yer alarak kıran kırana bir mücadele içerisinde yer alacağının duyurusunu gerçekleştirdi.

Survivor Turabi, gurur kaynağı olmak adına yarışacak! The Challenge...
Survivor Turabi, gurur kaynağı olmak adına yarışacak! The Challenge...
GİRİŞ 23.02.2019 12:41 GÜNCELLEME 23.02.2019 12:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarına taşınan Survivor Türkiye şampiyonu olarak seçilmeye layık görülen Turabi, sosyal mecra aracılığıyla hayranlarına müjdeli gelişmeyi açıkladı. Survivor Türkiye'de üstün performans sergileyen ve zaman zaman sert çıkışlarıyla da gündemde yer alan Turabi Çamkıran, ABD'de yayın gerçekleştiren MTV ekranlarında fenomen yarışma programı The Challenge'a katılacağının bilgisine ulaşıldı.

 

 

Hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor Türkiye adlı yarışma programına toplamda 3 sefer katılıp 2 kez şampiyonluk derecesi elde eden başarılı ve yetenekli isim Turabi Çamkıran sosyal platform üzerinden sevenlerine kıran kırana mücadelesini ortaya koyacağı yarışma programıyla ilgili sevenlerini bilgilendirmeyi ihmal etmedi.

 

 

MTV kanalında War of the Worlds' (Dünyalar Savaşı) alt başlığıyla yapılacak The Challenfe isimli yarışa programında, 34 kişi 1 milyon dolarlık ödülü kazanabilmek adına birbiriyle zorlu ve çetin geçen rekabete girişecek.

Survivor Turabi, Instagram platformu aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada; "Amerika'nın en ünlü, en zor ve en çok kazandıran yarışması olan The Challenge 'War of the Worlds' yarışmasında Türkiye'yi temsil edeceğim. Amerika'nın MTV kanalında. Umarım sizi gururlandırırım" şeklinde ifadelere yer verdi.

survivor turabi the challenge

YORUMLAR 4
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Herşey incelikten insan kabalıktan kırılır. Kaba insanları hiç sevmem.
    Cevapla
  • Hayat 5 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar turabi
    Cevapla
  • Lazrail 53 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu mantarida meşhur edenlere yazıklar olsun. Türkiye adına katılıyor Muş. Sen kimsin Türkiye Adına katılmak kim... Acun abin yardım etmiştir kesin
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Turacı Munbic'e git,oradaki amerikalilari dışarı at.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!