Elimi Bırakma 26.bölüm 2.fragmanı geldi! Cenk, ser verip sır vermiyor!

Elimi Bırakma 25.son bölümde; Azra’nın, Mert’in velayetini almasına ramak kala, Kadir ve Cenk’in arasında yaşanan kavga her şeyi bir anda alt üst etti. Sumru karşısında bir koz elde edemeyen Azra, tehditlerine boyun eğerek Cenk’le arasına kalın duvarlar örmeye başladı. İşte, Elimi Bırakma 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 27.01.2019 21:42 GÜNCELLEME 27.01.2019 21:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında 20 Ocak Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 25.son bölümde; Sumru, Kadir ve Cenk’in kavgaya tutuşması sonucunda yeniden dört ayak üzerine düşmeyi başardı. Azra, Mert’in velayetini Sumru’dan almak noktasında açtığı davanın kendi lehine sonuçlanmasını sağlayacak kanıt elinden bir toz bulutu gibi uçup gitti. Kadir’in Cenk’le aralarında yaşadığı tatsız olayın sonrasında öfke nöbetine tutulup akıl almaz bir davranışta bulunarak, velayet davasında Sumru’yu güç duruma düşürüp Azra’nın ipleri eline almasını sağlayacak görüntüleri silme gafletinde bulundu. Tüm bunların yanı sıra Azra bir yandan kardeşi Mert’i tamamen kaybetmemek için Sumru’nun emirlerine itaat edip Cenk’in yüzüne tüm kapıları kapatırken, diğer yandan çalıştığı restoranda Serap’ın kendisine zor anlar yaşatıp acı ve üzüntüsüne tuz biber olmasının ardından Elimi Bırakma 26.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, kardeşi Mert’i alabilmek için geriye bir tek bir çaresi kalan Azra’nın, hastanede yaşam mücadelesini sürdüren ve Sumru’ya dair önemli bilgilere sahip Fatma’nın iyileşip eski sağlığını kazanmasını dört gözle beklemesinin akabinde Elimi Bırakma 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ELİMİ BIRAKMA 26.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 26.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 26.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 26.bölümü 27 Ocak Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 25.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

elimi bırakma 26.bölüm fragmanı

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elimi Bırakma son bölümde; Cenk, kıskançlığın da etkisiyle Kadir ve Azra arasındaki yakınlığı yanlış yorumlar ve Kadir’le ciddi bir kavgaya tutuşur. Cenk’e olan bir anlık öfkesi yüzünden Kadir, sonradan çok pişman olacağı büyük bir hata yapar. Azra’nın kardeşinin velayetini almasını sağlayacak tek delili ortadan kaybeder… Azra ve Cenk arasındaki ayrılığı kendi gözleriyle görüp teyit eden Sumru, Azra’nın artık Mert’i hak ettiğini düşünerek, kardeşini Azra’ya geçici olarak verir. Mert Azra’da kalmaya başlar.

Sumru, Çelen Grup’a ortak olmanın şevki içinde iş dünyası dergilerine röportajlar verirken, Cansu da annesinin hırsları yüzünden ondan uzaklaşıp geç kavuştuğu babasına yakınlaşmaya başlar. Tüm bunlar olurken Fatma’nın yattığı hastaneden gelen bir haber herkesi şok eder.

YORUMLAR 1
  • senay aysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Elimi birakma harika bir dizi tum kadrayo kolay gelsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?