Recep İvedik 6 'vizyon tarihi' bilgisi verildi mi? Fragmanı çıktı mı?

Beyaz perdeye taşınan her serisinin çok kısa zaman içerisinde yüksek izlenme oranlarına ulaştığı Recep İvedik 6 ne zaman yayınlanacak? İlk defa 21 Şubat 2008 tarihinde vizyondaki yerini alarak büyük sükse yakalayan Recep İvedik 6 vizyon tarihi netlik kazandı. Geniş izleyici yelpazesine sahip Recep İvedik 6 tanıtım fragmanı geldi mi?

Recep İvedik 6 'vizyon tarihi' bilgisi verildi mi? Fragmanı çıktı mı?
Recep İvedik 6 'vizyon tarihi' bilgisi verildi mi? Fragmanı çıktı mı?
GİRİŞ 28.02.2019 17:26 GÜNCELLEME 28.02.2019 17:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başarılı ve yetenekli komedyen Şahan Gökbakar imzasıyla beyaz perdede bir an evvel yerini alması beklenen Recep İvedik 6 vizyon tarihi sinema tutkunları tarafından her dönemde sıklıkla sorgulanan konular arasındaki yerini alıyor. Bilindiği üzere bu maceranın ve kahkahanın dozunun giderek artacağı Recep İvedik 6, dağıtımcı sorunu yaşamasından ötürü vizyon tarihinin belirli bir süredir beklemede olması nedeniyle henüz kesinliğe kavuşmamıştı.

 

 

Fakat, Paramount Pictures ve Universal Pictures iştiraki olan UIP Dağıtım ile anlaşma gerçekleştiren ve izleyici kitlesinin bol keyifli ve eğlenceli anlara tanıklık edeceği Recep İvedik 6 vizyon tarihi netlik kazandı. Peki, üstlendiği rolle adeta özdeşleşen ve uzun yıllardır beyaz perdede seyircisini ağırlayan her serisinin büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edildiği Şahan Gökbakar yapımı Recep İvedik 6 ne zaman yayınlanacak? 

RECEP  İVEDİK 6 NE ZAMAN YAYINLANACAK? RECEP İVEDİK 6 VİZYON TARİHİ...

 

 

Milyonların gönlünde taht kurmayı başaran Şahan Gökbakar'ın en çok izlenen yapımlarından Recep İvedik 6'nin ne zaman yayınlanacağı, dağıtımcı şirket Universal Pictures tarafından ilan edildi. Recep İvedik 6'nın vizyon tarihi konusunda resmi internet sitesi üzerinden ekleme gerçekleştiren Universal Pictures, Şubat 2019 olarak belirtti.

recep ivedik 6 ne zaman yayınlanacak

ŞAHAN GÖKBAKAR YAPIMI RECEP İVEDİK 6 KONUSU…

Komedi türünün usta ismi Şahan Gökbakar, izleyicileri gülmekten kırıp geçirecek yeni serisi Recep İvedik 6’ya ilişkin en son gelişmeleri ve bu yıla damgasını vuracak sinema projesi hakkında önemli tüyoları paylaşarak Afrika savanalarında çekiminin gerçekleştirileceğini ve bir sonraki serisinin de Afrika yahut Uzakdoğu'da geçeceğini ifade etti.

Diğer taraftan seyircisinin dört gözle beklediği Recep İvedik 6 isimli sinema projesinin afişi yayınlanarak, ''Recep'in Yeni Macerası'' şeklinde bir yazı paylaşılırken, afişte beyaz perde filminin baş rol koltuğunda oturan efsaneleşmiş karakter Recep İvedik'in gömleğinin bir gorilin elinde bulunması ve havada arıza yapmış olan bir uçağın irtifasını kaybetmiş olduğunu yansıtan fotoğraf yayınlandı.

recep ivedik 6 vizyon tarihi

RECEP İVEDİK 6 FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Şahan Gökbakar'ın sevilen sinema filmi Recep İvedik 6'nın tanıtım fragmanı henüz yayınlanmadı, fakat yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde seyircisiyle paylaşılacaktır. Takipte kalın...

şahan gökbakar

YORUMLAR 9
  • erooo 5 yıl önce Şikayet Et
    lan bırakın ayak yapmayı. bende portakala destek verdiği için gidip sinemada izleyecem.
    Cevapla
  • portakal 5 yıl önce Şikayet Et
    Portakallarizlesin filmini, sanatçı adam Ülkenin liderine ayar vermeye çalışmaz, iyi de olsa kötüde olsa insanların seçtiğine saygı duymak zorndasın. Mahsun Kırımızgül gibi sende sinama çöplüğününü dibini boylayacaksın. 2500 Liraya 1881 adet kitabı alanlarla izlersin
    Cevapla
  • musaa 5 yıl önce Şikayet Et
    portakal mevzusu olmasaydı sinemada izlerdim
    Cevapla
  • memed 5 yıl önce Şikayet Et
    adamin filmleri hep en cok izlenen film oldu buda oyle olursa yaziklar olsun
    Cevapla
  • isyan 5 yıl önce Şikayet Et
    zaman kaybı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular