Söz 67.bölüm 2.fragmanında Yavuz iki arada bir derede! Albay ölecek mi?

Söz 66.son bölümde; Ateş’in cayır cayır yanan araçtan parçalanmış vaziyetteki cesedine ulaşılması Kılıç Timi’nin büsbütün yıkılmasına sebebiyet verdi. Söz son bölümde; Yavuz, Dragan ve Sami’nin emellerini suya indirmek için yakın takip altına alırken, Derya’nın etrafı çepeçevre sarıldı. İşte, Söz 67.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 28.01.2019 14:44 GÜNCELLEME 28.01.2019 14:45
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 21 Ocak 2019 tarihinde yayınlanan Söz 66.son bölümde; uçurumdan aşağı doğru yuvarlanıp patlaması sonucu alev alev yanmaya başlayan aracın içerisindeki Karabatak’ın parçalanmış haldeki cansız bedenine ulaşılması yürekleri parçaladı. Söz son bölümde; başta Nazlı olmak üzere Tim, Ateş’in yaşamını yitirdiğine inanmak istemezken, cesedin Ateş’e ait olup olmadığının tespit edilmesi için DNA testi yapılmasıyla birlikte acı gerçeklerle tekrardan yüzleştiler. Diğer taraftan Dragan ve Sami ise aralarında işbirliği gerçekleştirip yeni bir ülke kurma hedefini gerçekleştirmek üzere faaliyete geçtikleri esnada Yavuz’un radarına takıldıklarının farkında bile değillerdi, hayata geçirmeyi planladıkları bu gizli emeli Yavuz’un Sami’nin ekibine bizzat aktarmasıyla birlikte güç duruma düşürmesinin ardından Söz 67.bölüm fragmanı bekleniyor. Orhan, Sami’nin uygulamaya alacağı plana karşı çıkarken gidişattan haberi olan Dragan ise Orhan’ın kendilerini zor durumda bırakacak girişimde bulunmasını önlemek amacıyla kaçak yollarla ülkeye girişte bulunup Derya’nın düzenlediği operasyona baskın yapmasının akabinde Söz 67.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 67.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran kaliteli yapımlarından Söz 67.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

SÖZ 67.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 67.bölümüyle 28 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 66.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

söz 67.bölüm fragmanı

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz son bölümde; Patlayan kamyonun ardından Tim, Karabatak’ın parçalanmış cenazesiyle kışlaya döner. DNA sonuçlarının ardından cenaze töreni yapılacaktır ama Nazlı hala Karabatak’ın ölmediğine inanmaktadır. Bu inancı ve umudu bütün arkadaşlarına aşılamak ister. Fakat yaşanacak gelişmeler hem Nazlı’nın, hem de Tim’in umudunu yitirmesine yol açar.

Dragan ve Sami yeni bir ülke kurmayı hayal ederek kendilerine yardımcı olacak bir dostlarıyla buluşur. Fakat yaptıkları görüşmenin Yavuz tarafından takip edildiğini bilmemektedirler. Yavuz bu görüşmenin detaylarını Sami’nin ekibine anlattığında Sami çok zor durumda kalacaktır.

Orhan Sami’nin projesine karşı çıkan ilk isim olur. Yavuz’u kullanarak hayatını garanti altına almak ister. Ama Dragan buna izin vermemek için kaçak yollardan ülkeye giriş yapmıştır bile.

Orhan’ın gizli tanık olarak dinlenmesi için Derya bir organizasyon yapar. Bu organizasyon Dragan’ın baskınıyla sonuçlanır. Yavuz, Derya ve Orhan’ı bu cehennemden çıkarmayı başarır fakat destek alamayacakları bir yerde yalnız kalmışlardır. Artık sadece birbirlerine olan sevgilerinden güç alacakları bir durumdadırlar.

YORUMLAR 15
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz kesin albay erdem' mi seçti
    Cevapla
  • cané can 5 yıl önce Şikayet Et
    bide Dıragan da çok yakışıklı keşke çolak ülmeseydi ben onu cok sevıyordum dıraganı da seviyorum
    Cevapla
  • cané can 5 yıl önce Şikayet Et
    acaba yavuz kimi seçti kim kurtuldu Derya mı Yoksa erdem albaymı merak ıçındeyım o sahneyı Görmedım Allahın cezası erektirık giti.
    Cevapla
  • söz 5 yıl önce Şikayet Et
    ateş ölmedi sadece hafızası gitti
    Cevapla
  • cané can 5 yıl önce Şikayet Et
    nolur söz dizi fınal olmasın hiç bitmesıni istemiyorum çünkü. yavuz mucahit feyzulah ateşi aşık ve fetıh. onları çok sevıyorum bide fetıh ı çook güzel bir sesıde var. GİT ARA BUL GETİ ŞARKISI MÜKEMEL SÖLÜYOR KEŞKE ALBÜM DE ÇIKART SA ÇOK GÜZEL OLUR DA ENAZINDAN FETIH İN o güzel sesını hep dinlerdimm yaaa keşke Alböm çıkartsa.güzel olurdu...
    Cevapla
  • esb 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen söz dizisi hiç bitmesin 66.bölüm de çaylak yani Feyzullah adamın tam kafasına uçan tekme attı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı