Hadise milyonlarca lirayı gözden çıkardı: Servet değerinde lüks daire!

Ünlü sanatçı Hadise, 2017 tarihinde evine girmeye çalışan takıntılı hayranı yüzünden korku dolu anlar yaşamasının üzerine servet değerinde daire satın almaya yöneldi. Güvenlik önlemi almak adına Bebek'te yer alan Ayşe Sultan Korusu'ndaki 10 milyon liralık ateş pahası daire için kesenin ağzını açtığı yönünde iddia ileri sürüldü.

Hadise milyonlarca lirayı gözden çıkardı: Servet değerinde lüks daire!
Hadise milyonlarca lirayı gözden çıkardı: Servet değerinde lüks daire!
GİRİŞ 22.01.2019 18:36 GÜNCELLEME 22.01.2019 18:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2017 yılında takıntılı hayranının yaşadığı eve girmesinin ardından korku ve paniğe kapılan sevilen sanatçı Hadise'nin adres değişikliğine giderek servet değerinde daire satın alma kararı verdi. Güvenlik önlemi ve tedbiri elden bırakmamak üzere daha korunaklı bir bölgede bulunan Bebek'teki Ayşe Sultan Korusu'nda yer alan ateş pahası dairenin sahibi olabilmek adına kesenin ağzını açtığı şeklinde iddia ortaya atıldı. 

 

 

Tüm bunların yanı sıra bulunduğu mekandan taşınarak yerleşmeyi düşündüğü, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in de belirli bir süre oturduğu Ayşe Sultan Korusu'ndaki manzaralı dairenin 10 milyon lira değerinde olduğu öğrenildi. Şu anki oturduğu yol üzerinde bulunan manzaralı evini konum itibariyle güvenli bulmadığından ötürü önlem alarak Bebek'teki 250 metrekarelik 4 oda bir salon daireyi gözüne kestirdi.

Koruda yer alan özel güvenlik görevlileri ve 24 saat boyunca takip edilen kamera sistemine sahip lüks daireyi son derece beğenen ve satın almak üzere harekete geçen Hadise’nin, bankaya kredi başvurusu yaptığı da konuşulan konular arasında yer almaktadır.

 

 

Önceki yıllarda güvenlik görevlileri tarafından polise teslim edilen takıntılı hayranı yüzünden endişeye kapılan Hadise’nin yaşadığı korku ile birlikte İstinye'den taşınma kararı alıp Rumelihisarı'nda bulunan 600 bin dolar değerindeki daireye geçtiği konuşulmuştu.

hadise

YORUMLAR 6
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara para gökten yağmıyor sonuçta. Bizler kazandırıyoruz. Şahsen ben değil
    Cevapla
  • MALATYA44 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadise için değer
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yok. Hayra da (cami, çeşme, okul, hastane, VS.) sarf etmelisin Hadise kardeşim...
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Hani millet açtı Türkiye’de? Hani bir kuruşun hesabını yapıyorlardı?? Yapanların evine baskın düzenlensin zulalarda ne altın ve paralar çıkar! Ama devamlı doyumsuzluk! Tonlarca yiyecek içecek, kömür verseniz yine açlar, daha yokmu derler! Güya cepte bir kuruş yok ama arka cebinde 7 Bin TL değerinde IPhone! Olmazsa olmazlardan
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Selam
    Cevapla
  • misafir hadise 5 yıl önce Şikayet Et
    aleykum selam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...