O Ses Türkiye jürisi Hadise'nin mahkeme davası karara bağlandı! Hapis...

O Ses Türkiye yarışma programının jüri üyeliğini üstlenen Hadise'nin yaşadığı sitenin tellerinden atlayıp içeri girmeye çalışan takıntılı hayranına açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme tarafından verilen kararla ünlü şarkıcı Hadise'ye korku dolu anlar yaşatan Serhat O. beş ay hapis cezasına mahkum edildiğinin bilgisine ulaşıldı.

O Ses Türkiye jürisi Hadise'nin mahkeme davası karara bağlandı! Hapis...
O Ses Türkiye jürisi Hadise'nin mahkeme davası karara bağlandı! Hapis...
GİRİŞ 25.01.2019 22:34 GÜNCELLEME 25.01.2019 22:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uzun bir dönemdir Ses Türkiye yarışma programının jüri kadrosunda yer alan Hadise'nin geçtiğimiz aylarda takıntılı bir hayranının, İstinye bölgesindeki yaşadığı sitenin dikenli tellerinden atlayıp içeri girmeye uğraşması olayı yargıya taşınarak hakkında dava açılmıştı. Ünlü sanatçı Hadise'nin korku ve paniğe kapılmasına neden olan bu talihsiz olayın sonrasında hakkında yapılan suçlamayı reddederken mahkeme tarafından karar verilerek dava sonuca bağlandı.

 

 

Mahkeme tarafından alınan karar neticesinde, Hadise'nin takıntılı hayranı Serhat O.'nun suçu işlediğine karar verilerek, beş ay hapis cezasına mahkum edildiği öğrenildi. Diğer taraftan Hadise ise yaşadıklarının korkutucu olduğunun özellikle altını çizerek, bu kişiyi daha önce hiç tanımadığını ve görmediğini ifadelerine ekledi. 

Hadise’nin güvenliğini tehdit eden takıntılı hayranına açılan dava Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde başlatılan soruşturmada, O Ses Türkiye’nin jüri üyeliğini üstlenen Hadise takıntılı hayranını affetmedi ve Serhat O. Hakkında mahkeme tarafından, 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçu gerekçesiyle 3 aydan 1 yıla kadar hapsi istenmişti. Öte yandan, başka suçtan tutuklu bulunan Serhat O.'nun, SEGBİS aracılığıyla ifadesine başvurulmasının akabinde mahkeme beş ay hapis cezasına mahkum etti.

 

 

Hadise ise yaşanan olayların sonrasında, "Amacının ne olduğu belli olmayan şahsı hiç görmedim. Sitenin telli duvarından atlamış. Yaşadıklarım korkutucuydu" şeklinde ifadelere yer verdi.

o ses türkiye hadise

YORUMLAR 8
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kim kimin huzur ve sükununu bozuyor acaba; hasise de hadise çıkarmaya teşvik ediyor canım aaa.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Garibana yazik ne olmus affetsen sevgisi nefrete donusecek hayirlisi artik
    Cevapla
  • SuatE 5 yıl önce Şikayet Et
    Korkacak neyin var ki herşeyin ortada zaten, adına sanatçı denen kişilere ne bu hayranlık anlamış değilim. İnsan hayran olacaksa eşine hayran olsun, çocuklarına hayran olsun, anne ve babasına hayran olsun onlar ile ilgilensin ...
    Cevapla
  • Adaletsizlik 5 yıl önce Şikayet Et
    Olay Hadise’ ye olunca 5 ay hapisle bitiyor. Sokak ortasinda siddete ugrayan kadinlar icin verilen kararlarin cogunda hapis cezasi cikmiyor.
    Cevapla
  • mstfykrk 5 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru
    Cevapla
  • mazlum 5 yıl önce Şikayet Et
    pompalı ile adamın atağını parçalayan adama 45 gün,telden atlayıp siteye giren hatunu korkutana 5 ay.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...