Diriliş Ertuğrul 133.bölüm fragmanı! Ertuğrul'a şoke eden gelişme...

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul 133.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Son bölümde Beybolat'ın zehirlenmesiyle şoke olan İlbilge Hatun'un yeni hamlesi ne olacak? Yine heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'da yeni bölüm için nefesler tutuldu. İşte Diriliş'in 133.bölüm fragmanı ve yeni bölüm hakkında merak edilenler...

GİRİŞ 28.01.2019 12:01 GÜNCELLEME 28.01.2019 12:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

"Ben bu yola kıldan ince kılıçtan keskin olduğunu bilerek girdim. Tek gayem taşıdığımız kutlu diriliş sancağını zaferle dikmektir" diyen Ertuğrul Bey savaş için hazırlıklara başlıyor. Yine nefes kesen bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Diriliş Ertuğrul 133.bölüm fragmanı yayınlandı. Dragos hain planlarını bir bir işlemeye devam ederken "doğru yolda çıkan badireler her daim hayırlıdır" diyen Ertuğrul Bey'e suikast düzenlendi. Yeni bölümü 30 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak Diriliş Ertuğrul'un yine izleyiciyi şaşırtacak.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 133.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul’un Umuroğulları otağında İlbilge’yi istemesiyle herkes şok olmuştu. Bunun üzerine Moğollara gidecek altınların ele geçirildiği haberiyle ortalık iyice karışmıştı. Ertuğrul’un kurduğu bu oyun, Moğolların Emir Bahaeddin’in canını almasını sağlamıştı.
 
Dragos ise ona sandık içinde gönderilen Tara’nın kellesini gördükten sonra çılgına dönmüş ve Ertuğrul’u öldürmek için harekete geçmişti. Bu amaçla Ertuğrul’a zehir dolu bir şerbet ikram etmişti. Ancak bu şerbetten Beybolat içmiş ve zehirlenmişti.
 
Ertuğrul, kendisine kurulan bu tuzağın arkasındaki kişinin Zangoç olduğunu anlayabilecek mi? Beybolat yaşayacak mı? Öte yandan Beybolat, İlbilge’yi Ertuğrul’a vermeyi kabul etmişti. Ertuğrul ve İlbilge, bu tüm meseleler içinde evlenebilecek mi? Dragos’un Ertuğrul’u öldürmek için yapacağı bir sonraki hamle ne olacak? Ertuğrul, şer odaklarının yuvası haline gelen Lefke Kalesi’ni fethedebilecek mi?

 

 

Diriliş Ertuğrul 133.Bölüm

TAHMİNLER

Ertuğrul Bey kalenin fethini planlıyor. Uçbeyi olarak Oğuz obalarının beylerini topluyor ve toy yapıyor. Beybolat'ın zehirlenmesi tüm planları erteleyecek ve odak nokta şuanda Beybolat'ın kim tarafından nerede ve ne ile zehirlendiği olacaktır.

Tüm bunlar olurken Dragos yine Ertuğrul'u öldürme peşinde. Ertuğrul Bey'in kaleyi fethetmek istediğini bildiği için ona göre önlem almaya çalışır.

Şu anda Ertuğrul Bey'in etrafından epey sıkıntı var. Bu sıkıntılar varken kalenin fethi gerçekleşmeyecektir.

Beybolat'ın zehirlenmesinden sonra İlbilge Hatun ve Ertuğrul Bey'in evliliği ertelenecek hatta gerçek tarihe göre hiç evlenmeyecekler.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL REYTİNG SIRALAMASINDA KAÇINCI OLDU?

Çarşamba günleri en çok aratılan konular arasında reyting sonuçları yer alıyor. Çarşamba akşamları ekran başına gelen iki fenomen dizi Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz'in hayranları izleyici konusunda da kıyasıya mücadele ediyor. 23 Ocak reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Diriliş Ertuğrul birinci olurken, Sen Anlat Karadeniz ikinci sırada yer aldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 133.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 5
  • rabia hatun 5 yıl önce Şikayet Et
    diriliş ertuğrulda ertuğrul gazi ölmesin lütfen hiç ölmesin eğer ölürse ben çok üzülürüm
    Cevapla
  • konuk 5 yıl önce Şikayet Et
    napsınlar. tarih mi değişsin yaf :))
    Cevapla
  • Nerge 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin tarihte Ertuğrul gazi eceli ile vefat ediyor.
    Cevapla
  • rabia hatun 5 yıl önce Şikayet Et
    diriliş ertuğrula gündoğsu ve sungurtekin dündar ne zaman katılacak
    Cevapla
  • caner 5 yıl önce Şikayet Et
    kesin bir bilgi yok muhtemelen katılmıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!