Arka Sokaklar 503.bölüm fragmanı: Tarifi mümkün olmayan elem ve ızdırap!

Arka Sokaklar 502.son bölümde; Mesut'un geçmiş dönemde yaşadığı birtakım problemler tekrardan kendisi için tehlike ve risk oluşturmaya başladı. Arka Sokaklar son bölümde; Mesut, ölümle burun buruna geldiği esnada, polis ekipleri hayatını kurtarabilmek adına zamanla yarıştı. İşte, Arka Sokaklar 503.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 01.02.2019 19:41 GÜNCELLEME 01.02.2019 19:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında 25 Ocak Cuma tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 502.son bölümde; Mesut'un geçmiş dönemde gerçekleştirilen operasyon sırasında Dilan'ın eşi Reşo'yu öldürmesi yeniden başına bela olarak yaşamsal tehlike arz eden bu zorluğun altından kalkabilmek için uğraş gösterdi. Arka Sokaklar son bölümde; Geçmişin intikamını alarak Mesut'un canına kıymak için ant içen Dilan'ın talimatı doğrultusunda, örgüt Mesut'u kaçırma faaliyetinde bulunurken, polis ekipleri ise Mesut'tan haber alamayınca büyük bir korku ve paniğe kapılarak arkadaşının izini sürmeye koyuldular. Hücre evinde yer alan kişilerden biri, Mesut'un rehin olarak tutulduğu mekanı söylemek durumunda kalmasıyla ekibin hiç vakit kaybetmeden harekete geçmelerinin ardından Arka Sokaklar 503.bölüm fragmanı merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. İşte, polis ekibi depoya gelmeleriyle beraber arkadaşını bulamadıkları gibi bir de onun kanlı elbiselerine ulaşıp dehşete kapılmalarının akabinde Arka Sokaklar 503.bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

 

ARKA SOKAKLAR 503.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kanal D’de ekrana taşınan her bölümü farklı bir heyecana sahne oldu dizi projesi Arka Sokaklar 502.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

ARKA SOKAKLAR 503.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarının uzun yıllardır başarı elde eden ve geniş izleyici kitlesine sahip olan yapımı Arka Sokaklar 503.bölümüyle 1 Şubat Cuma günü saat 20:00'da yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR 502.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…