O Ses Türkiye'deki performansıyla beğeni toplayan Ferat Üngür kimdir?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını&sunuculuğunu üstlendiği, iddialı yarışmacıların kıran kırana performans sergilediği O Ses Türkiye kazananı ilan edildi. Murat Boz'un takımında bulunan 2019 O Ses Türkiye şampiyonu/birincisi olarak seçilen Ferat Üngür kimdir? Başarılı-yetenekli yarışmacı Ferat Üngür hakkında detaylı bilgiler!

O Ses Türkiye'deki performansıyla beğeni toplayan Ferat Üngür kimdir?
O Ses Türkiye'deki performansıyla beğeni toplayan Ferat Üngür kimdir?
GİRİŞ 09.02.2019 15:16 GÜNCELLEME 09.02.2019 15:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

27 Ocak Pazar tarihinde TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışma programına finaline adını yazdıran isimler birbiriyle kıyasıya mücadele ederken gözler hangi ismin birinci/şampiyon olacağına çevrilerek nefesler tutuldu. O Ses Türkiye'de başarılı ve yetenekli isimler arasındaki performans yarışı kızışırken, Ferat Üngür ve Umut Kaç'ın son ikiye kalarak final koltuğuna oturmaya hak kazanmasıyla birlikte son kez sahnede birinci/şampiyon olabilmek adına parça seslendirdiler. Peki, gerçekleştirilen SMS oylaması sonucunda 2019 O Ses Türkiye şampiyonu/birincisi olarak ilan edilen Ferat Üngür kimdir? Murat Boz'un takımında bulunan dişli yarışmacı Ferat Üngür hakkında merak edilen ayrıntılar...

 

 

Beyaz Show ne zaman başlıyor, yayın tarihi! Beyazıt Öztürk'ten müjde...

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU/BİRİNCİSİ FERAT ÜNGÜR KİMDİR?

 

 

2019 O Ses Türkiye şampiyonu/birincisi Ferat Üngür, "Bu birinciliği kadınlara, annelere ve şiddet mağduru kadınlara armağan ediyorum" şeklinde ifadelere yer verdi. 

O Ses Türkiye’de Murat Boz’un takımında seslendirme performansını sergileme fırsatı yakalayan Ferat Üngür, yarışma programına ilk olarak Zülfü Kaküllerin Amber Misali isimli türküyle katılım sağladı.

Sergilediği üstün performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan, hem stüdyodaki ve ekran başındaki izleyici kitlesini hem de jüri üyeleri kadrosunu kendine hayran bırakmayı başardı. Jüri üyelerinin tamamını kendine döndürme başarısı elde eden Ferat Üngür, diğer pek çok rakiplerinden sıyrılarak yarı finali geçti ve final koltuğuna oturmaya layık görüldü.

Aslen Diyarbakır'lı olan Ferhat Üngür, seslendirdiği birçok türkü parçasıyla hafızalarda unutulmaz etkiler bırakarak hemen herkesin takdirini kazandı.

Dört jüri arasından Murat Boz'u seçen Ferat Üngür, yarı finalde Turnalar isimli parçaya kendine has yorumuyla okuyarak muhteşem bir performans ortaya koyan Ferat Üngür Murat Boz ile beraber finalde yarışma adayı oldu ve 2019 O Ses Türkiye kazananı olarak seçildi.

Diğer taraftan O Ses Türkiye şampiyonu/birincisine verilecek ödül de ilan edildi. O Ses Türkiye kazananı Ferat Üngür O Ses Türkiye ödülünü almaya hak kazanarak Hibrit otomobil sahibi oldu.

o ses türkiye birincisi şampiyonu ferat üngör

YORUMLAR 9
  • joysena 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni destekliyorum ferat üngür sesein muhteşem
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni destekliyorum
    Cevapla
  • muratttt 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kim diyor kürtlerden bir sey olmaz biz istesek her seyi yaparız
    Cevapla
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen onlara bakma onlar başka şeyden haset ediyorlar
    Cevapla
  • İz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence sesi muhteşemdi ki o yüzden kazandı
    Cevapla
  • Suhy 5 yıl önce Şikayet Et
    Sana katliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar