Beyaz Show yayın tarihine sayılı günler kaldı! Ne zaman ekranda olacak?

TV8'de ekrana taşınan O Ses Türkiye yarışma programının jüri kadrosunda bulunan Beyazıt Öztürk'ten sevenlerine müjdeli haber geldi. Kanal D'de uzun yıllardır seyircisini gülmekten kırıp geçiren Beyaz Show'un yayın tarihini duyurdu. İzleyici kitlesine keyifli ve eğlenceli anlar yaşatan Beyaz Show ne zaman başlıyor?

Beyaz Show yayın tarihine sayılı günler kaldı! Ne zaman ekranda olacak?
Beyaz Show yayın tarihine sayılı günler kaldı! Ne zaman ekranda olacak?
GİRİŞ 27.02.2019 15:12 GÜNCELLEME 27.02.2019 15:12

TV8 ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayan O Ses Türkiye yarışma programında kahkaha tufanı estiren jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk, tutkunlarına sevindirici gelişmeyi duyurdu. Jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'de milyonlarca kişinin ilgi ve beğenisiyle karşılaşan Beyazıt Öztürk, sürpriz haberi açıklayarak yılların eskitemediği projelerinden Beyaz Show'un 20 Nisan tarihinde Almayan'da gerçekleştirileceğini ilan etti.

 

 

2019 O Ses Türkiye şampiyonu/birincisi Ferat Üngür kimdir? Kazanan...

Yediden yetmişe çok geniş yelpazedeki izleyici kitlesinin dört gözle beklediği Beyaz Show eğlence programıyla ilgili hazırlıkların şimdiden başladığının bilgisine ulaşıldı. Öte yandan başarılı ve yetenekli şovmen Beyazıt Öztürk'ün de Youtube kanalı açtığı öğrenildi. Youtube camiasında kendini göstermeye ve faaliyetler üstlenmeye hazırlanan güldürü ustası, ''Beyazla'' ismiyle bir YouTube kanalı açtığını açıklayarak en son gelişmeleri sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Beyaz, yeni YouTube kanalına ilişkin; 'Kendi hayatımdan… Gezeceğiz, göreceğiz, ailem arkadaşlarım, dostlarımla eğleneceğiz. Elimizden geldiği kadar güzel bir şeyler yapmaya çalışacağız' şeklinde ifadelere yer verdi.

beyazıt öztürk

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır