O aslında bambaşka biri! TV8 Yemekteyiz'in dış sesi Tarkan Koç kimdir?

TV8 ekranlarında zaman zaman hararetli geçen tartışmalara sahne olan Yemekteyiz yarışma programındaki dış sesin kimliği açığa çıktı. Peki, birbirinden iddialı yarışmacı adayların sert eleştirilerinin gündeme geldiği Yemekteyiz'in dış sesi Tarkan Koç kimdir? Yıllardır seslendirmen olarak çalışan Tarkan Koç'un bilinmeyenleri!

O aslında bambaşka biri! TV8 Yemekteyiz'in dış sesi Tarkan Koç kimdir?
O aslında bambaşka biri! TV8 Yemekteyiz'in dış sesi Tarkan Koç kimdir?
GİRİŞ 23.02.2019 14:53 GÜNCELLEME 23.02.2019 14:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TV8 ekranının en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Yemekteyiz'in dış sesinin esasında kim olduğu gün yüzüne çıktı. Yarışmacı adaylarının yemek alanındaki tüm hünerlerini sergilediği, kimi zaman da birbirlerini eleştiri bombardımanına tuttuğu Yemekteyiz isimli programda uzun yıllar boyunca seslendirmenlik yapan ''dış ses'' çok geniş çapta ilgi duyduğu ve sempati beslediği bir isim haline gelmişti. 

 

 

Yemekteyiz programında kendine has vurgu ve tonlamalarıyla hemen herkesin beğenisini kazanan dış sesin Tarkan Koç'a ait olduğu açığı çıktı. Tarkan Koç'u gören büyük bir çoğunluk, görünüşünün sesinden daha farklı olduğunu dile getirdi. Gelin, Yemekteyiz yarışmasının demirbaşı Tarkan Koç'un kim olduğunu yakından inceleyelim...

YEMEKTEYİZ DIŞ SES TARKAN KOÇ KİMDİR?

 

 

Yemekteyiz yarışma programında seslendirmenlik yapan Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara’da hayata gözlerini açmıştır.

Lise eğitimini 1988 tarihinde Kabataş Erkek Lisesi’nde bitirirken. Lisans eğitimini ise 1997 tarihinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera-Şan bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur.

İlerleyen dönemlerde yüksek Lisans eğitimini ise Maltepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde Felsefe Bölümünden başarıyla bitirmiştir. Ardından doktora eğitimini de Yeditepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi’nde Felsefe Bölümünden tamamlamıştır.

Sektöre ilk olarak oyunculuk yaparak adım atan Tarkan Koç, devlet tiyatrosunda faaliyetler üstlendi. Sinema filmi projelerinde seslendirmenlik yapmayı devam ettiren ve eğitim verdiği üniversitede dublaj alanına yepyeni isimler kazandırmayı hedefleyen Tarkan Koç, televizyon sektörüne ilk defa Cine 5 kanalı zamanında asistanlık görevini üstlenerek giriş yaptı.

yemekteyiz dış ses tarkan koç kimdir

YORUMLAR 3
  • Serpil 5 yıl önce Şikayet Et
    Değerli şan hocamız derslerin de çok şeyler öğrendiğimiz kıymetli hocamız...
    Cevapla
  • Adak 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamin sesi kendinden yakışıklı
    Cevapla
  • Seza 5 yıl önce Şikayet Et
    Dış sesinde.tv8 de.acununda canı cehenneme .insanlara kötü örnek oluyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”