Erkenci Kuş 29.bölüm 2.fragmanı yayında! Fabbri, Can'a yenik düşüyor!

Erkenci Kuş 28.son bölümde; Leyla, Osman'ın teklifini kabul edip yeni bir beraberliğe başlangıç yapmalarının ardından kız isteme merasimine geçildi. Leyla'yı tamamen kaybetmesi an meselesi olan Emre, vakit kaybetmeden harekete geçerken, Aylin kötülüklerine tüm hızıyla devam etti. Erkenci Kuş 29.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 09.02.2019 12:18 GÜNCELLEME 09.02.2019 12:18

Star TV ekranlarında 2 Şubat Cumartesi tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 28.son bölümde; Can ve Ceyda'nın beraber vakit geçirdikleri haberini alan Sanem, kıskançlık krizine tutularak ortalığı birbirine kattı. Erkenci Kuş son bölümde; Can'ın, Ceyda ile birlikte dağ evine gitmiş olma ihtimaliyle içi içini yiyen Sanem, kapıldığı büyük kuşkuya daha fazla engel olamayarak ikiliyi yakın takibe alacağı esnada kendisine doğru gelen Can'ı gördüğü gibi planını elini yüzüne bulaştırdı ve kullandığı aracı ağaca çarptı. Diğer taraftan artık mutluluk yüzü görmek isteyen ve gerçek sevgi peşine düşen Leyla ise kendisinin her koşulda yanında olan ve daima kıymet veren Osman'ın teklifini kabul edip sürpriz birlikteliğe başlamalarının ardından Erkenci Kuş 29.bölüm fragmanı bekleniyor. Sevdiği kadınla bir an önce evlenmek için can atan Osman işleri daha fazla bekletmeyip Leyla'yı ailesinden isterken, Leyla'nın elinden kayıp gideceğini öğrenen Emre'nin beyninden vurulmuşa dönüp hızlı bir şekilde harekete geçmesinin akabinde Erkenci Kuş 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ERKENCİ KUŞ 29.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 29.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

ERKENCİ KUŞ 2.FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ 29.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 29.bölümüyle 9 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ 28.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Can ve Ceyda’nın barda birlikte olduğunu öğrenen Sanem’i uyku tutmaz. Birlikte dağ evine gideceklerini düşünüp yola çıkar.. Bir kenarda gizlenen Sanem, Can’ı beklemeye başlar. Tahmini yanlış çıkar, Can tek başına eve gelmiştir ve Sanem’in gizlendiğini fark eder ve bu durum hiç hoşuna gitmez. Bu arada ajanstakiler Red mode kampanyası için çalışmaktadır, bu iş Can için çok önemlidir, fakat Aylin’in kafasında başka planlar vardır. Bir yandan mahallede de söz telaşı vardır. Osman, Leyla’yı istemek için hazırlıklara başlamıştır.