Yasak Elma 32.bölüm fragmanı: Yıldız, hedefini tam on ikiden vuruyor!

Yasak Elma 31.son bölümde; Ender, Kemal ve Zehra’nın beraberliğine son vermek adına Yıldız’a güçlerini birleştirmeyi teklif etse de, kurban olarak seçtiği isim aslında kendisidir. Yasak Elma son bölümde; Zeynep, Alihan’ın kalbini büsbütün paramparça etmek için Dündar’ı kullandı. Yasak Elma 32.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 12.02.2019 10:50 GÜNCELLEME 13.02.2019 12:44

Fox TV ekranlarında 4 Şubat Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 31.son bölümde; Halit ve Ender arasında yaşanan kriz her geçen gün kat be kat büyümeye devam ederken, başlattıkları bu güç savaşının sonucunda ikisi de birbirini alt edeceğinden son derece emindir. Yasak Elma son bölümde; Yeniden Yıldız’ı radarına alan ve onu en tepeden düşürerek hezimete uğratmak isteyen Ender ise ona asla reddedemeyeceği bir işbirliği teklifi sundu. Yıldız’ın tam da istediği şekilde Kemal ve Zehra’nın ilişkisini noktalamak üzere Ender’le ortaklık gerçekleştirirken bu işin sonunda kendisinin tongaya düşürüleceğinden haberi yoktur. Diğer taraftan kendisine bunca zaman yaşattığı acı ve üzüntünün aynısını onun da yaşamasını isteyen Zeynep’in, Dündar ile sözde yeni bir aşka yelken açtığı yalanıyla Alihan’ın karşısına çıkmasının ardından Yasak Elma 32.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Zeynep ve Dündar’ın birlikteliğine şahit olan Alihan’ın kıskançlıktan kontrolünü tamamen kaybetmesinin akabinde Yasak Elma 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 32.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 32.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

YASAK ELMA 32.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 32.bölümüyle 11 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 31.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Yıldız ve Ender, işbirliği yaparak Kemal ve Zehra birlikteliğini bitirmek için harekete geçerler. Alihan, Zeynep ve Dündar’ın birlikteliğine inanmak istememekte ve onu geri kazanmanın yollarını aramaktadır. Kemal’in üstüne oynanan oyunları fark etmesi uzun sürmez. Yıldız yanlış kişiye güvenmesinin bedelini ağır ödeyecektir.