Çukur 52.bölüm 2.fragmanı: Koçovalılar, küllerinden yeniden doğuyor...

Çukur 51.son bölümde; Tetiği çekerek Yamaç Koçovalı’yı kurşuna dizen kişinin kimliği uzun bir aranın ardından nihayet gün yüzüne çıktı. Çukur son bölümde; Çaresiz kalan Metin’in, Çeto ve Mahsun ikilisinin kaçırdığı oğlunu kurtarmak adına Yamaç’a silahla ateş ettiği belli oldu. Çukur 52.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 11.02.2019 16:53 GÜNCELLEME 11.02.2019 16:53

Show TV ekranlarında 4 Şubat Pazartesi tarihinde yayınlanan Çukur 51.son bölümde; Kendisini Fikret adıyla tanıtarak apartmanda bunda süredir komşuluk eden ve hatta evine kadar giren kişinin Mahsun olduğunu öğrenmesiyle birlikte gerçek ismiyle seslenerek silahını kendisine doğrulttu. Çukur son bölümde; Ağır bir vaka atlatan Yamaç eski sağlığına tekrardan kavuşmaya başlarken, yenilgiyi hazmedemeyen Karakuzuların Çukur’a saldırı planını hayata geçirdi. Mahallede sonu gelmez kavga ve tartışmaların yanı sıra Cumali ve Vartolu Saadettin gerilimi çığrından çıkarken devreye İdris’in girmesinin ve Koçovalıların mahalleye yeniden dönme kararı almalarının ardından Çukur 52.bölüm fragmanı bekleniyor. Metin’in, Karakuzuların başını çeken Çeto ve Mahsun’un kaçırdıkları oğlunun kurtarmak adına Yamaç’ın canına kastetmek mecburiyetinde kalmasının akabinde Çukur 52.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ÇUKUR 52.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 52.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

ÇUKUR 52.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 52.bölümüyle 11 Şubat Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR 51.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Çeto’nun, Koçovalı Ailesi’nin bir üyesinin karşısına çıkması, mücadelenin seyrini değiştirecek. Koçovalılar, Yamaç’ın sağlığının giderek iyiye gittiğine sevinirken Yamaç’ın aldığı bir karar, onu yeniden tehlikeye sürükleyecek. Cumali ve Vartolu, Sena’nın beklenmedik bir yüzüyle karşılaşacak.

Yamaç’ı vuranın açığa çıkacağı bu bölümde, sürpriz gerçek izleyenleri şoke edecek. Yamaç iyileşmeye çalışırken ve mahallenin gerilimine Salih ile Cumali arasındaki münasebet de eklenince Selim, dengeleri korumak adına köprü olacak. İdris, Salih ile Cumali’nin arasındaki mücadelenin artık sona ermesi için iki kardeşi karşı karşıya getirecek.

Komşusu sandığı kişinin aslında Mahsun olduğunu öğrenen Sena, Mahsun’la yüzleşecek. Hayatına dair çok büyük bir gerçeği öğrenen Meliha ise Sultan ile karşı karşıya gelecek. Çeto’nun, Koçovalı Ailesi’nin bir üyesinin karşısına çıkması, mücadelenin seyrini değiştirecek.