Kadın 49.bölüm 2.fragmanı geldi: Yeliz'in ölümünün acısına dayanamıyor!

Kadın 48.son bölümde; Kaza kurşuna kurban giden Yeliz için cenaze töreni düzenlenip son yolculuğuna uğurlanırken, Ceyda aklını yitirecek derece kendini kaybetti. Kadın son bölümde; Arif’in varlığından haberdar olan Sarp-Bahar arasında büyük kriz yaşanarak ipler kopma noktasına geldi. Kadın 49.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 12.02.2019 10:49 GÜNCELLEME 13.02.2019 12:45

Fox TV ekranlarında 5 Şubat tarihinde yayınlanan Kadın 48.son bölümde; Pırıl’ın şimdiye kadar yakayı ele vermeden çevirdiği dümenlerin bizzat farkında olan Bahar, ona karşı manidar sözler eşliğinde tepkisini sert bir şekilde dile getirdi. Kadın son bölümde; Pırıl, Bahar’ın açık açık yüzüne vurduğu gerçekler karşısında ağzının payını alıp eli kolu bağlanırken, diğer yandan kendisini sorguya çeken Sarp’ı hesap vermek mecburiyetinde kaldı. Sarp’ın bir kenara çekip kendisine Bahar’ın kaçırıldığı bilgisine ne şekilde ulaştığı sorusunu yöneltmesi üzerine her ne kadar sözü eveleyip gevelese de, Sarp’ın ısrarı sonrasında Münir’den öğrendiğini itiraf etti. Diğer taraftan silah kurşununun kendisine isabet etmesiyle olay yerinde son nefesini veren Yeliz’in ise toprağa verilip son yolculuğuna uğurlanırken, Sarp karşısında mağlup olduğu düşüncesine kapılan Nezir’in akıl almaz bir karar alarak Münir’in canına kıyılması talimatını vermesinin akabinde Kadın 49.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Arif’in varlığını öğrenen Sarp’ın kıskançlık duygusuna hakim olmayarak Bahar’a hesap sormasıyla beraber ondan zehir zemberek sözler duymasının akabinde  Kadın 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KADIN 49.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 49.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KADIN 49.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisi 49.bölümü ile 12 Şubat Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

KADIN 48.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Bahar’ın tek arama hakkını Arif’ten yana kullandığını öğrenen Sarp kıskançlıktan deliye döner. Arif’in kim olduğunu ve neden Bahar’ın onu aradığını merak ederken, aynı zamanda çocukların da neden Arif’i bu kadar sevdiklerini anlamaya çalışır. Sarp’ın sorularından ve sorgulamalarından sıkılan Bahar ise ona çok büyük bir tepki verir. Pırıl ile ilgili hiçbir soru sormadığını ona hatırlatarak, Arif hakkında da soru istemediğini açıkça belirtir. Sarp’a kaçırma haberini verenin Şirin olduğunu düşünürken şok bir bilgiyle Suat’ın bütün tavrı değişecektir. Pırıl ise Bahar’ın daha önce onu gördüğünü ve her şeyden haberdar olduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapılır. Ama hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Bahar her geçen gün Yeliz’in ölüm haberine bir adım daha yaklaşırken, Doruk ve Nisan’ı ise büyük bir tehlike beklemektedir.