Organize İşler 2 Sazan Sarmalı ne kadar izlendi? BoxOffice rekor rakamlar

Hem senaristliğini hem de yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği 1 Şubat 2019 tarihinde beyaz perdedeki yerini alan Organize İşler Sazan Sarmalı toplam ne kadar izlendi? Vizyona girdiği ilk günden itibaren seyircisi tarafından yoğun rağbet gören Organize İşler Sazan Sarmalı gişe rakamları ve elde ettiği hasılat!

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı ne kadar izlendi? BoxOffice rekor rakamlar
Organize İşler 2 Sazan Sarmalı ne kadar izlendi? BoxOffice rekor rakamlar
GİRİŞ 09.02.2019 16:50 GÜNCELLEME 09.02.2019 16:56

Gerek senaryosunu kaleme alan gerekse yönetmenlik koltuğunda oturan Yılmaz Erdoğan'ın imzasıyla beyaz perdeye taşınan Organize İşler 2 Sazan Sarmalı isimli sinema projesinin Box Office'den elde edilen veriler doğrultusunda gişe rakamları ve elde ettiği hasılat netlik kazandı. Peki, 1400 adet sinema salonunda vizyona girmesiyle beraber en çok rakama sahip salonda yer alan yapım olma özelliği gösteren Organize İşler 2 Sazan Sarmalı toplam ne kadar izlendi? İşte, 1 Şubat tarihi itibariyle beyaz perdeye taşınan ve birbirinden başarılı-yetenekli oyuncuların aynı kadroda buluştuğu aksiyon ve komedi türündeki Organize İşler 2 Sazan Sarmalı gişe rakamları ve elde ettiği hasılat...

 

 

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI TOPLAM NE KADAR İZLENDİ?

Yapımcılığında Necati Akpınar'ın bulunduğu, birincisi 2005 tarihinde gösterime giren Organize İşler serisinin devamı niteliğinde olan Organize İşler 2 Sazan Sarmalı izleyici kitlesinin yoğun ilgisiyle beraber sinema salonları dolup taştı.

 

 

Oyuncu kadrosunu Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Yılmaz Erdoğan, Ekin Türkmen, Erdem Baş, Rıza Kocaoğlu, Ezgi Mola, Ersin Korkut, Safa Sarı, Okan Çabalar, Atakan Çelik, Mahir İpek gibi isimlerin oluşturduğu Organize İşler 2: Sazan Sarmalı isimli sinema filmi projesi ilk yedi günde 1 milyon 497 bin 202 kişi tarafından izlendi. Tüm bunların yanı sıra 1400 adet sinema salonunda izleyici kitlesiyle buluşan yapım yedi günde 22 milyon 937 bin 633 TL hasılat elde etti.

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI GİŞE RAKAMLARI VE HASILATI...

organize işler 2 toplam ne kadar izlendi

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI KONUSU NEDİR?

Asım Noyan (Yılmaz Erdoğan) ve çetesi her zamanki dolandırıcılıklarına devam etmektedir. Asım'ın sevgili kızı Nazlı (Bensu Soral) büyümüştür ve artık babasının bu kirli dolapları bırakmasını ister. Asım'ın ise oltasına atlamaya hevesli olan sazanların peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Fakat bir gün başlarına beklemedikleri bir iş gelir. Dolandırıcılar kralının kızı Nazlı dolandırılmıştır. Asım'ın ise elbette bu harekete verilecek iyi bir cevabı vardır. Çetesiyle birlikte "sazan sarmalı" adını verdiği bir üç kağıdın organizasyonuna başlar. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!