Arka Sokaklar 505.bölüm fragmanı yayında: Kaybolan Zeliha öldürüldü mü?

Arka Sokaklar 504.son bölümde; Aylin, aşına gelen talihsiz olayın ardından karnındaki bebeğin hayatını kaybettiğini öğrenmesiyle çok ağır bir travma yaşadı. Mesut ise hem Derman'ı ele geçirmek hem de Yüzbaşıyı kurtarmak adına katıldığı zorlu operasyonda Derman'ın radarına girdi. Arka Sokaklar 505.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 15.02.2019 12:46 GÜNCELLEME 15.02.2019 12:46

Kanal D ekranlarında 8 Şubat Cuma tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 504.son bölümde; Yavuz Yüzbaşı, teröristler tarafından rehin alınmıştır ve onu kurtarabilmek için titizlik içerisinde en tecrübeli kişilerle oluşturulan ekibe Mesut da katılım sağlamıştır. Arka Sokaklar son bölümde; Mesut, Ekrem başta olmak üzere geri kalan diğer ekiple Yüzbaşıyı kurtarmanın yanı sıra terör örgütü ele başı Derman'ın da hakkından gelmek için kritik bir operasyonun içerisinde kendilerini buldu. Fakat, ne var ki terör güçlerinin saklanabileceği ve Yavuz Yüzbaşı'yı esir alabileceği olası bölgeleri araştırdıkları esnada hiç beklemedikleri bir anda Derman tarafından pusuya düşürülmeleri heyecan ve gerilim seviyesini en uç noktaya taşıdı. Ekip, kendilerine kurulan pusudan kılına bile zarar gelmeden kurtulmayı başarırken, terör örgütüyle çetin geçen bir çatışmanın başarıyla sonuçlanarak Yavuz Yüzbaşı'nın kazasız belasız kurtarılmasının ardından Arka Sokaklar 505.bölüm fragmanı bekleniyor. Mesut'un gerçekleştirilen operasyondan alnından akıyla çıkarak başta ekipteki tüm arkadaşları olmak üzere herkesin takdirini kazanmasının akabinde Arka Sokaklar 505.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ARKA SOKAKLAR 504.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığında Türker İnanoğlu'nun bulunduğu, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu ve senaryosunu ise Sinan Yurdakul ve Ozan Yurdakul'un kaleme aldığı Kanal D ekranlarının uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar 504.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

ARKA SOKAKLAR 504.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarında başarısını daima sürdüren ve geniş izleyici kitlesine sahip olan dizi projesi Arka Sokaklar 504.bölümüyle 8 Şubat Cuma günü saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

ARKA SOKAKLAR 503.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Mesut ve Ekrem, Serboran’a giderler. Karakol komutanı Ahmet binbaşı onları karşılar. Mesut ve Ekrem arama çalışmalarına başlarlar. Derman, Mesutların geldiğinin haberini alır. Mesutlar mezralarda arama yaparlar. Ahmet komutan da yanlarındadır. İsmail’in kızı Hüma da örgüttendir. Hüma ve Baki erzak almaya gönderilmiştir. Derman’dan gizli Yıldız’ı ararlar ve para isterler. Yıldız durumu Rıza’ya anlatır. Mesut, Yıldız’ın telefonunu arar ve istedikleri parayı alamayacaklarını söyler. Derman arkasından iş çevrildiğini öğrenir. Mesutlar, İHA’dan aldıkları bilgiyle kamp noktasına yaklaşırlar.

Hüsnü, Meziyet’in ailesiyle tanışmak için yemek düzenler. Meziyet ve Zeliha kavgaya tutuşur. Meziyet eline geçen bardağı Zeliha’ya fırlatacakken, bardak Meryem’e isabet eder. İki ailenin arası tekrar açılır. Hüsnü ve Meryem çareyi onlardan kaçmakta bulur. Meziyet polise kızının kaçırıldığına dair suç duyurusunda bulunur.

Aylin bebeğini kaybettiği için sinirleri bozulmuştur. Hakan ve Nesrin’le de tartışır. Aylin bebek odasına girdiği zaman sinir krizi geçirerek bebeğin bütün eşyalarını dağıtır.

Yol kenarında Reyhan isimli kadının cesedi bulunur. Reyhan, hastanede hayatını kaybeder. Saldırgan kişi, eşi Ufuk’tur. Ufuk, Reyhan’ın erkek kardeşinin kapısına dayanır ve bebeğini ister. Zorla bebeği alıp kaçar. Ekibimiz durumdan haberdar olmuştur ve Ufuk’un peşine düşerler. Hakan, Ufuk’un bebekle kaçtığından habersizdir ve çatışmaya hazır şekilde adamın peşine düşer. Bebeğin zarar görmesi an meselesidir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?