Elimi Bırakma 29.bölüm 2.fragmanında Azra'yı kahreden gerçek ne?

Elimi Bırakma 28.son bölüm; Geçirdiği trafik kazasının ardından acilen hastaneye sevk edilen Cenk ölümle pençeleşirken, Çelenler ailesi de acı ve üzüntüden kahroldu. Elimi Bırakma son bölümde; Cenk'in sağlık durumu ciddiyetini korurken, Kadir'in de durumu giderek ağırlaşmaya başladı. Elimi Bırakma 29.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 15.02.2019 12:45 GÜNCELLEME 15.02.2019 12:46

TRT1 ekranlarında 10 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 28.son bölümde; Apar topar hastaneye kaldırılan Cenk ölümle pençeleşirken, doktor tarafından sağlık durumunun ağır olduğunun bildirilmesiyle beraber Çelenler ailesi büyük bir psikolojik travma geçiriyor. Elimi Bırakma son bölümde; Azra, Feride Hanım'ın sayesinde yaşam savaşı veren Cenk'in kendisine almış olduğu yüzüğü görmesi üzerine acı ve üzüntüden büsbütün yıkılırken, Cenk'le aynı arabada kaza geçiren Kadir'in de hastaneye yatırıldığını gören Melis beyninden vurulmuşa dönerek alt üst oldu. Kendisini her an kaybedebilme ihtimaline karşılık Cenk'in hayat mücadelesini kazanıp gözlerini açmasıyla birlikte Azra'yı evlilik teklifi gerçekleştirmesinin ardından Elimi Bırakma 29.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Cenk'in sağlığına yeniden kavuşmasının üzerine Serap ve Azra arasında esen soğuk rüzgarların ortadan kalkarken, Sumru'nun ise hastanede ileri geri konuşmaları yüzünden Serap'ı çileden çıkarmasının akabinde Elimi Bırakma 29.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ELİMİ BIRAKMA 29.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 29.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 29.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 29.bölümü 17 Şubat Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 28.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Kaza geçiren Cenk apar topar hastaneye kaldırılır. Olayı duyan Serap, Azra ve diğer aile üyeleri için gergin bekleyiş başlar. Doktor ameliyattan çıkınca elinden geleni yaptığını ve bundan sonrasının beklemek olacak açıklamasının ardından aile üyelerinin korkusu bir kat daha artar. Azra, Cenk ile geçen güzel günleri bir bir hatırlarken Cenk yaşam mücadelesini kazanabilecek midir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?