Kardeş Çocukları 4.bölüm fragmanı yayında: ''Başkası yapsın kızını...''

Kardeş Çocukları 3.son bölümde; Hayat, teyzesinde kaldığı evden ayrılıp Cemal'in bir yıl boyunca kilitli tuttuğu köy evine annesiyle birlikte tekrardan döndü. Kardeş Çocukları son bölümde; Umay'ın hazırladığı planla Cemal'in ceza evinden kurtulması için ölü olarak gösterildi. Kardeş Çocukları 4.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 15.02.2019 14:09 GÜNCELLEME 15.02.2019 14:10

Star TV ekranlarında 10 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Kardeş Çocukları 3.son bölümde; Teyzesi Umay'da kalan Hayat, mutluluk gözyaşları eşliğinde yeniden annesi Ümran'a kavuşup uzunca hasret gidermesinin ardından, annesinin isteği üzerine valizini hazırlayıp ev ahaliyle vedalaştı. Kardeş Çocukları son bölümde; Annesinin peşine takılan Hayat'ın, Cemal'in kendisini bir yıl süresince kilitli tuttuğu Karalılar Köyü'ne geri dönerek geçirdiği tüm korkunç anıları yeniden hafızasında canlansa da artık yaşadıklarıyla daha da güçlenerek bambaşka biri haline gelmiştir. Diğer taraftan Umay ise Cemal'in hapis cezasından kurtulması için hayatını kaybettiğine dair yalan haberin ortalıklarda dolanmasına zemin hazırlarken, Ümran ve Hayat da Cemal'in sözde yaşamını yitirdiği haberini öğrenmelerinin ardından Kardeş Çocukları 4.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, köye dönen Hayat'ın herkese artık eskisi gibi biri olmadığını ve tamamen değiştiğini kanıtlamak için elinden gelen ne varsa yapmasının akabinde Kardeş Çocukları 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 4.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları 4.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 4.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi isimlerin üstlendiği Kardeş Çocukları 4.bölümüyle 17 Şubat Pazar tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeş Çocukları son bölümde; Ümran ve Umay’ın yıllar sonra karşı karşıya gelmesi sadece ikisi için değil Hayal ve Hayat için de sarsıcı olur. Ümran, Hayat’la birlikte köye geri döner ama ne köy, ne de Hayat eskisi gibi değildir. Hayat, yaşadıklarının acısını var gücüyle annesinden çıkarırken, onlardan kurtulduğu için rahat bir nefes alan Umay ise başını nasıl bir belaya soktuğunun farkında olmadan, hayatındaki tüm krizleri yönettiğini sanır. Öte yandan Yıldırım, adım adım hayatını değiştirecek sırlara yürüdüğünden habersiz, attığı her adımda Umay’ın dünyasına biraz daha yaklaşır. Hayal’in Volkan’la ilgili yaşadığı derin hayal kırıklığının yıkıcı sonuçları, hem Umay’ın hesaplarını hem de Ümran’ın umutlarını yerle bir eder. Umay, yaptığı şeytani anlaşmanın bedelini ödemek üzereyken Yıldırım ve Ümran en beklemedikleri anda geçmişleriyle karşı karşıya kalır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün