Erkenci Kuş 30.bölüm 2.fragmanında Sanem, sınır tanımaz hale geliyor...

Erkenci Kuş 29.son bölümde; Fabbri ve Aylin'in polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmasıyla birlikte Sanem derin bir nefes aldı. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem, Can'a gerçekleri anlatma derdine düşerken Polen'in reklam şirketine dönmesiyle işin rengi değişti. Peki, Erkenci Kuş 30.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 15.02.2019 14:09 GÜNCELLEME 15.02.2019 14:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 9 Şubat Cumartesi tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 29.son bölümde; Sanem, Can'a tüm gerçekleri açıklamak noktasında her ne kadar kararlı ve kendinden emin bir tavır sergilese de karşısına çıkan türlü aksilikler nedeniyle bir türlü imkan bulamadı. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem ve Can beraberliklerini renkli, cıvıl cıvıl ve hayat dolu bir şekilde sürdürürken, diğer taraftan her ikisinin de üzerinden büyük bir yük kalkmasını sağlayacak gelişmeler yaşandı. Can, Fabbri'nin bunca zaman arkasından çevirdiği dümenleri öğrenirken o esnada polis ekipleri tarafından baskın yapılarak kendisine ilişkin suç duyurusu başlatılan Fabbri'yi yakalayarak gözaltına alınmasıyla her şey tekrardan rayına oturmaya başlamasının ardından Erkenci Kuş 30.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, reklam ajansında başta Sanem'in de desteğiyle birlikte yükselişe geçmesinin sağlama ve itibar elde etme çalışmaları başarıyla sonuçlanırken hiç beklenmedik bir anda şirkete Polen'in adım artmasının akabinde Erkenci Kuş 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ERKENCİ KUŞ 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 30.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

ERKENCİ KUŞ 30.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 29.bölümüyle 16 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ 29.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Fabbri’nin gönderdiği lansman davetiyesindeki parfüm Sanem’in kokusu değildir, Sanem şimdilik rahat bir nefes alsa da, Can’dan gerçeği sakladığı için hala huzursuzdur, onunla konuşmak için fırsat kollamaktadır. Sanem, Fabbri ve Aylin’in entrikalarından dolayı, ajansın prestij kaybetmesine çok üzülür ve bunu düzeltmek için tüm ekibi toplar, Mckinnon’a göstermek üzere yeni bir sunum hazırlar. Bu arada Can, Fabbri’nin yaptığı tüm pis işleri öğrenir ve soluğu onun yanında alır. Fabbri ve Aylin tutuklanır, ajansta herkes keyiflidir, özellikle Sanem çok mutludur ta ki Polen gelene kadar.

YORUMLAR 3
  • Levent akın 5 yıl önce Şikayet Et
    30. Bölüm çok güzeldii erkenci kuşta osman ve polenin inçiltilmemesi küçük düşürülmemesine özen gösterilmesi çok önemli osman anlının teri ve dürüslüğü çıkarsız sevgisini yansıtıyor Polen de oyunculuk başarısı kusursuz güzelliği Akademik eğitimi ve özel yaşamındaki edepli hayat tarzı ile insanlara güzel modeller sergiliyorlar sanem başta 40 bin babası için sonra koku verek sözde sevdikleri için yaptığı açıklama polen ve osman bu dizide kazanan oyuncuları olsun bu ara da leylanın osmanı seçmesi de çok doğruydu inşallah bu doğru kararı bozmaz çünkü leyla mantıklı
    Cevapla
  • Levent 5 yıl önce Şikayet Et
    30. bölüm çok güzeldi. Polen diziye şimdiye kadar girenlerin ve oyuncuların başka bir duruşlu versiyonu oyunculuğu ve güzeliği ve özel yaşamıyla kalite sözcüğüne bin yıldız ekliyor erkenci kuşun gizli hazinesi bu oyuncular sosyal medya tv magazinde seyircilere iyi model oluşturur güzel davranışlara yön verir. Erkenci kuş dizisinde lütfen polen ve osmanı inciltirmeyiniz iyi ve doğru doğal ve akıllı anlının teriyle kazan osman akademik iyi duruşu ile yalansız polen kazansın yapımcılar ve senoryo yazımcıları bunları lütfen dikkate alırsanız halkımız adına seviniriz insanların dizilerle de hikayelerle de kültür düzeylerine katkıda bulunulur
    Cevapla
  • Levent 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelişmeler ve yeni katılan oyuncular polen ve hüma mükemmel, şirkete hissesi olan hüma hanım söz hakkı var. Avrupayi bilgi ve güzelliği ile polen de,hüma da, şirketin kaybettiği kariyerini yükseltecektir. Tabbi ki, sahtekarlık ve entrikalar döndüren aylin ve sanemin ne olursa olsun yanına kalmaması gerekli, hatasını sanem çalışarak düzeltmeli, aşkları can ile devam etsin fakat kariyer planlamada şirket strajisinde durması gereken yeri bilsin. Şayet leyla da sözü bozar da. emre ile olursa çok kötü olur. Şirketler aşkla aşıklarla yönetilmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...