Kadın 50.bölüm fragmanı: Bahar, Sarp'ın yüzüne tüm kapıları kapatıyor!

Kadın 49.son bölümde; Bahar, evlatlarının kaçırılmasında Pırıl'ın parmağı olduğunu anlar anlamaz yakasına yapışıp hesap sormaya koyuldu. Kadın son bölümde; Bahar, en yakın dostu Yeliz'in yaşamını yitirdiğini sonradan öğrenmesiyle beraber feryat figan içerisinde acıyı en uç noktada hissetti. Kadın 50.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 15.02.2019 12:44 GÜNCELLEME 15.02.2019 12:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 12 Şubat Salı tarihinde yayınlanan Kadın 49.son bölümde; Bahar, Nisan ve Doruk'u kaçıran kişi olan Münir'i görmesiyle birlikte taşlar yerine oturmaya başladı ve esasında bu işi organize edenin Pırıl olduğunu anlamasının ardından bambaşka yüzünü ortaya çıkardı. Kadın son bölümde; Hayatta en hassas noktası olan evlatlarının kaçırılmasında payı olan Pırıl'ın üzerine yürüyerek hem söylemleri hem de davranışlarıyla korku ve paniğe kapılmasına neden oldu. Diğer taraftan Bahar ise uzunca bir zaman geçtikten sonra en yakın arkadaşı ve komşusu Yeliz'in o gece hayata veda ettiğini öğrenmesiyle büyük bir yıkım ve travma yaşamasının ve Ceyda'nın da kendisine yapılan ikna çalışması sonucu Emre'nin sunduğu iş teklifini onaylamasının ardından Kadın 50.bölüm fragmanı bekleniyor. Bahar'ın, dostu Yeliz'in vefat etmesinin asıl sorumlusunun Sarp olarak gördüğü ve karşısına çıkan Arif'le duygu yüklü kavuşma yaşayıp gözyaşları içerisinde sarılmasının sahne olduğu Kadın 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KADIN 50.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 50.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

KADIN 50.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisi 50.bölümü ile 19 Şubat Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

KADIN 49.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Münir’in sesini hatırlayan Bahar, çocuklarını kaçıran adamın o olduğunu anlar. Her şeyi parça parça hatırlayan Bahar, bu işin içinde Pırıl’ın da olduğunun farkına varır ve ona asla unutamayacağı bir ders verir. Ama bu dersi verirken ona verdiği sözü de tutmayacaktır. Çünkü Bahar’ın hayatta tek affedemeyeceği şey birinin çocuklarına zarar verme düşüncesidir. Pırıl’ın ve Münir’in planlarını öğrenen Sarp ise deliye döner ve artık onları hayatında istemediğini söyler. Ama Pırıl, Bahar’ın tüm suçlamalarını kabul edecek midir? Sarp’ın Ali ve Ömer hakkındaki konuşması ise akıllara başka bir soru getirecektir. Ali ve Ömer gerçekten Sarp’ın çocukları mı? Artık evini ve ailesini çok özleyen Bahar onlara ulaşmanın bir yolunu bulur. Beklenmedik bir kişinin Bahar’a cevap vermesiyle işler iyice karışacaktır.

YORUMLAR 1
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!