Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125.bölüm fragmanı iple çekiliyor! Duyuruldu mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.son bölümde; İlyas ve Behzat'ın koğuşlarının değiştirilmesi kararının alınması yeni felaketleri de beraberinde getirdi. Haşmet, Hızır tarafından başına gelecek tehlikeyi önceden kestirebildiği için iyiden iyiye tutuşmaya başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125.bölüm fragmanı ekranda mı?

GİRİŞ 15.02.2019 14:36 GÜNCELLEME 15.02.2019 14:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 12 Şubat Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.son bölümde; İlyas ve Behzat'ın kaldığı koğuşların değiştirilmesi olayın seyrini tamamen değiştirerek, her iki ismin de hayatının büyük bir tehlike altında olmasına zemin hazırladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Behzat'ın ekibindeki kişiler, koğuşa yerleşen İlyas'ın fişini çekmek için türlü planlar düşünseler de İlyas'ın da onlara pabuç bırakmaya hiç niyeti yoktur. İçeride İlyas'ın koğuşundaki adamların Behzat'a ve Behzat'ın koğuşundaki adamların ise İlyas'a saldırı planını hayata geçirseler de cezaevi görevlileri tarafından kimseye zarar gelmeden olaya müdahale edilmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, birbirlerini ortadan kaldırmak isteyen hem İlyas'ın hem de Behzat'ın emellerine ulaşamadan hapishaneden tahliye edilmesi kararının alınmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 125.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinin Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125.bölümü 17 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 124.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; İlyas ve Behzat'ın koğuşlarının değiştirilmesi, aralarındaki hasımlığın son bulmasını sağlamaz. Façalılar da İlyas'ın içerideki dostları da reislerinin başına gelebilecekleri bildikleri halde harekete geçmek için doğru zamanı beklerler. Düşmanının ölüm haberini almadan öfkesi dinmeyecek olan İlyas ve Behzat'ın, bu saatten sonra içeriden sağ çıkabilmek için bir mucizeye ihtiyaçları vardır. Kardeşlerinin savaşına mani olamayan Hızır ve Haşmet, bir yandan içeriden kötü bir haber almamak adına dua ederken diğer yandan herhangi bir kaybın ardından yaşanacakların hesabını yaparlar. Haşmet, Hızır'ın gücünün farkında olduğundan tekrar karşı karşıya gelmek istemez. Aralarındaki hasımlığın son bulması için ayağına gelen bir fırsatı da kaçırmayacaktır.

YORUMLAR 1
  • ABDURREZZAK (EDHO) 5 yıl önce Şikayet Et
    neden framan yok bir zahmet verin (EDHO)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Yerel seçim; Panorama; Son durum