Yasak Elma 33.bölüm fragmanı: Yıldız yeniden Ender'in kapanına kısıldı!

Yasak Elma 32.son bölümde; Yıldız, Ender'in en ufak detayını bile hesaba katarak hazırladığı tuzağın kurbanı olsa da bu yaptığının altında kalmayarak hassas noktasından vurdu. Yasak Elma son bölümde; Kemal'in Zehra'yla evlilik gerçekleştirdiğini öğrenen Yıldız üzüntüden kendini kaybetti. Yasak Elma 33.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 15.02.2019 12:45 GÜNCELLEME 15.02.2019 12:45

Fox TV ekranlarında yayınlanan 11 Şubat Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 32.son bölümde; Yıldız'ın Ender'e güvenip işbirliği yapması kendisine pahalıya mal olarak kardeşi Zeynep'in yüz çevirip aralarının bozulmasına sebebiyet verdi. Yasak Elma son bölümde; Yıldız, Ender'in canını yakmak için tıpkı kendisine yaptığı gibi zaafından yararlanıp kardeşi Caner üzerinden vurucu planını başarılı bir şekilde hayata geçirdi. Bunun sonucunda her ne kadar Ender, zafer naraları atsa da Yıldız son kozunu oynayarak onun da kardeşinin kendisine arkasını dönmesine ortam oluşturdu. Ender tam da kazandığını düşünürken Yıldız'dan ağır darbe alırken, Kemal'in Zehra ile hayatlarını birleştirmesinin olayın seyrini tamamen değiştirmesinin ardından Yasak Elma 33.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Ender'in çok geçmeden ipleri yeniden ele alarak Yıldız'a aba altından sopa göstermesinin ve kendisi için yapması gereken bir işin olduğunu dile getirmesinin sahne olduğu Yasak Elma 33.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 33.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 33.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

YASAK ELMA 33.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 33.bölümüyle 18 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 32.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Yıldız, Ender’le iş birliği yapmanın bedelini ağır ödeyince, ibresini Ender’e çevirir ve Ender’i hiç beklemediği yerden vurur. Alihan’a gelen sürpriz paket, onun tüm hayatını ve aldığı kararları sorgulamasını sağlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi