Sen Anlat Karadeniz 41.bölüm fragmanı: Nefes için kıran kırana rekabet!

Sen Anlat Karadeniz 40.son bölümde; Vedat, hastanede yaşam mücadelesini kazanırken, Tahir kendisini karış karış arayan polis ekiplerine yakalanmadan Nefes-Yiğit'i bulabilmek için her şeyini ortaya koydu. Nefes ise ormanda karşılaştığı akıl almaz vakadan kurtulmaya başardı. Sen Anlat Karadeniz 41.bölüm fragmanı geldi!

GİRİŞ 15.02.2019 14:36 GÜNCELLEME 15.02.2019 14:36

ATV ekranlarında 13 Şubat Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 40.son bölümde; Nefes, oğlu Yiğit ile beraber hiçbir parası ve kalacak bir yeri olmaksızın sığındığı ormanda adamlar tarafından kaçırılmasıyla heyecan ve gerilimin dozu yükseldi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Gözlerini açtığında annesini bulamayan Yiğit korku ve paniğe kapılırken, Nefes ise sesini duyurabilmek için imdat çığlıkları atsa da ona ormanda yardım edebilecek kimse yoktur. Hal böyle olunca Nefes bu sefer kendi başının çaresine bakmaya başlayıp adamlardan kurtulabilmek ve ormanda yapayalnız kalan oğluna kavuşabilmek için hiç beklemedikleri bir anda şiddet uygulayarak ve tehditler savurarak onlara kök söktürmesinin ardından Sen Anlat Karadeniz 41.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Tahir tarafından ateş edilerek vurulan Vedat ise kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kazanıp gözlerini açar açmaz tavanda Tahir ve Nefes'in evlilik fotoğraflarını görüp neye uğradığını şaşırmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 41.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 41.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 41.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 41.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 41.bölümüyle 20 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 39.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Sokak serserileri tarafından kaçırılan Nefes adamları alt etmeyi başarırken, Tahir peşindeki polislerle yüz yüze gelmiştir. Vedat uyanıp Nefes'in kaçtığını öğrenince serumları söker atar. Nefes'in peşinden gidecek gücü olmayan Vedat, Fikret'i ikna etmek için bu defa acımasız bir yöntem deneyecektir. Tahir, Yiğit'in bıraktığı izlerin peşinde onlara adım adım yaklaşırken, Nefes oğlunun kucağına yığılır. Yiğit annesini kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelmiştir.