Kadın 51.bölüm fragmanı: Sarp'tan Bahar'a büyük sürpriz! İlk defa...

Kadın 50.son bölümde; Bahar, başta arkadaşı Yeliz'in vefat etmesi olmak üzere bunca zaman başına gelen her şeyin sorumlusunu Sarp olarak gördü. Kadın son bölümde; Sarp'a daha fazla tahammül edemeyen Bahar, çocuklarıyla beraber kaçma planını devreye soksa da radarına girmekten kurtulamadı. Kadın 51.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 26.02.2019 14:59 GÜNCELLEME 26.02.2019 14:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 19 Şubat Salı tarihinde yayınlanan Kadın 50.son bölümde; Yeliz'in hayata gözlerini yumduğu haberini alan Bahar, acı gerçek karşısında derinden sarsılarak kontrolünü tamamen kaybetti. Kadın son bölümde; Bu zamana kadar yaşadıkları sorunlar yetmezmiş gibi üzerine bir de en yakın dostunu kaybeden Bahar, her şeyin Sarp yüzünden başına geldiğini düşünerek kendisine zehir zemberek sözler sarf etti. Sarp'a karşı yoğun nefret duyguları beslemeye başlayan Bahar ise çocukları ile birlikte ondan kaçıp kurtulmak adına planlar yapmaya koyularak Arif'ten imdadına yetişmesini istedi. Diğer taraftan Bahar ve Arif arasındaki yakınlık derecesini gören Sarp'ın ise kıskançlıktan içi içini yemeye başlarken Kadın 51.bölün fragmanı bekleniyor. İşte, Sarp'la birlikte çocuklarının ve kendisinin güvenliği için aynı evde kalmaya daha fazla tahammül edemeyen Bahar'ın Arif'le beraber kaçacağı esnada Sarp'a yakalanmasının akabinde Kadın 51.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KADIN 51.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 51.bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın 51.bölüm fragmanında; Sarp'la kavgaya tutuşan Arif'in, ''Aile demeye yüzün mü var senin, zengin kadın peşinde koşup para uğruna terkedip gittin onları!'' şeklinde sarf ettiği sözler damgasını vurdu. Öte yandan Bahar'ı karşısına alan Sarp; ''O kahveci senin sevgilin değil mi?'' sözleriyle hesap sorarken her ne kadar Bahar'dan sevgilim değil yanıtını alsa da ''Sevgilim değil dedim, onu sevmiyorum demedim!'' sözüyle büsbütün yıkılıyor.

 

 

 

 

KADIN 51.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KADIN 51.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 51.bölümü ile 19 Şubat Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KADIN 50.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Yeliz’in öldüğünü Emre’den öğrenen Bahar ne yapacağını ve nasıl davranacağını bilemez. Çaresizlik içinde bütün bu olayların tek suçlusunun Sarp olduğunu düşünür. Masum bir insanın ve en yakın arkadaşlarından birinin öldüğü gerçeğiyle yüzleşen Bahar, eli kolu bağlı daha fazla beklemek istemez ve Arif’i arayıp onu almasını ister. Bahar’ı almaya gelen Arif ise Bahar’ı ne kadar özlediğinin bir kez daha farkına varır. Yeliz’in yanına gitmek isteyen Bahar, Arif ile beraber yola çıkar. Arif ile Bahar’ın baş başa gitmesinden rahatsız olan Sarp ne yapacağını bilemez. Onların sevgili olma düşüncesini aklına bile getirmek istemeyen Sarp’ın yüzüne Pırıl tarafından tüm gerçekler vurulacaktır. Annesinin yanına giden Şirin’i ise bir sürpriz beklemektedir. Oltasına yeni bir isim alacağı için de oldukça heyecanlıdır. Artık Sarp’ın yanında olmak istemediğinden emin olan Bahar ise evden nasıl kaçacağını düşünmeye başlar. Sarp’ı polise şikayet etmeyi düşünecek kadar da ondan nefret etmektedir. Çünkü Sarp en yakın arkadaşının ölümüne sebep olmuştur.

YORUMLAR 1
  • doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi önceleri fena değildi ama şimdilerde iyice "Beni Affet" e bağladılar diziyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?