Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126.bölüm fragmanı: Her iki isme ölüm tehdidi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125.son bölümde; Ünal'ın devreye girmesiyle birlikte Façalılar ve Çakırbeyliler aralarındaki düşmanlığı bir kenara bırakarak ortaklık işine girdi. Diğer taraftan Hızır, arkasından çevrilen dümenin hesabını kesmek için kolları sıvadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 26.02.2019 14:54 GÜNCELLEME 26.02.2019 14:54

ATV ekranlarında 19 Şubat tarihinde izleyici kitlesini ağırlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125.son bölümde; Ünal, artık bir kayıp daha eksilmemesi adına hem Hızır'ı hem de Haşmet'i ortak bir amaç etrafında buluşturdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Her ne kadar Hızır, ezeli düşmanı Haşmet'i saf dışı bırakmak için uğraş gösterse de, Ünal'la gerçekleştirdiği anlaşmanın dışına çıkmamak uğruna Façalılar ile beraber ticari ortaklık kurmaya razı geldi. Tüm bunların yanı sıra Façalılar'ın gizli planlarından haberdar olan Çakırbeyliler ise etraflıca bir inceleme sürecinden geçip işin aslını astarını öğrenmek adına faaliyete geçmelerinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126.bölüm fragmanı bekleniyor. Çakırbeyliler, Façalıların eski işlerini hangi isme bıraktıklarını araştırırken, Ünal'ın koyduğu kuralları saman altından su yürüterek çiğnemeye çalışmalarıyla yeni bir savaş ilan edilmesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 126.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 126.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126.bölümü 17 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 125.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır'ın kardeşini cezaevinden kurtarmak için Ünal Kaplan ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Façalılar ile Çakırbeyliler kendilerini ticari bir ortaklığının içinde bulurlar. Masadakilerin şahsi hesaplaşmalar sebebiyle birbirlerine zarar vermelerini yasaklayan dokunulmazlık kuralı, hasımların birbiriyle savaşmasına da engel olacaktır. Ünal Kaplan'ın keskin kurallarının farkında olan Façalılar, masada kalabilmek için eski işlerinden biran önce kurtulmak zorundadırlar; fakat sokaklardan çekilmenin onlara güç kaybettireceğine inanırlar.

Bu yüzden en mantıklı çözümü işlerini ahbapları üzerinden devam ettirmekte bulurlar. Bu planları öğrenen Çakırbeyliler, ilk iş olarak bildiklerini kanıtlayıp, düşmanlarını masadan göndermenin peşine düşeceklerdir. Çakırbeyli hanesinde ise evin erkeklerinin aksine, düşmanların barışmasına yönelik planlar yapılmaktadır. İlyas'ı otelde ziyaret eden Ömür, çok geçmeden Hayriye Ana'nın radarına takılır. Haberdar olduğu görüşmenin kahramanını soruşturmaya başlayan Hayriye Ana, Ömür'ü karşısında bulunca krizi fırsata çevirme konusunda ne kadar hünerli olduğunu bir kere daha kanıtlayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı