Diriliş Ertuğrul 137.bölüm fragmanı! Sultan geri dönüyor savaş başlangıcı...

Moğollarla savaş içine giren Ertuğrul Bey'in hain planlara karşı pusatını kuşandı. Ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 137.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Yine heyecan dolu bir bölüm ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan Diriliş Ertuğrul'da savaş için tüm hazırlıklar tamamlanıyor. Yeni bölümde Kayı obası yine çok gergin olacak.

GİRİŞ 25.02.2019 08:44 GÜNCELLEME 25.02.2019 08:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Son bölümünün ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 137.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında 27 Şubat çarşamba akşamı yerini alacak olan Diriliş Ertuğrul yine nefes kesecek. Peki Diriliş Ertuğrul 137.bölümünde neler olacak? "İt havlamasıyla kurtlar ürkmez" diyen Ertuğrul Bey kendine yapılan tüm tehditlere karşı dik duruşunu gösteriyor. Alıncak ise Kayı obasına baskına gelip işgal için hazırlıklara başlıyor. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtımı ve tüm merak edilenler.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 137.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey'in bundan sonraki hedefi Sultan Baybars ile Moğolları tüm Anadolu'dan atmak olacak. Bunun için ilk adımı ise Komutan Alıncağı öldürmek olacak.

 

 

Komutan Alıncak hülagü handan gelen emir ile sultanı alıp ona götürmek için harekete geçecek. Ertuğrul Bey Alıncağın planını İlbilge sayesinde öğrenecek ve onlara çok güzel bir tuzak kuracak.

Diriliş Ertuğrul 137.bölümde neler olacak?

İlbilge Hatun'un haber vermesi ile hemen plan yapan Ertuğrul bu planda komutan Alıncağı öldürecek. Ertuğrul'un gelmesi ile Söğüt haklının yüzü gülecek ve Söğüt eskisi gibi güvenli ve adaletli bir yer olacak.

Ertuğrul Bey, Alıncak'ı öldürerek büyük bir adım atacak ve tüm obalar ona destek olacak. Bu destek ile çok önemli bir adım daha atmak için hazırlık yapacaklar. Ertuğrul tüm obaların desteğini alınca Beybolat Bey buna çok öfkelenecek ve hazmedemeyecek. Bununla beraber intikam almak için obaya saldıracak.

Öfkesiyle hareket eden Beybolat kendi sonunu hazırlamış olacak ve cezasını canıyla ödeyecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Beşinci sezonda Hande Soral, Engin Benli, Ali Ersan Duru, Öykü Çelik gibi isimleri oyuncu kadrosuna dahil eden başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul 137.bölümü 27 Şubat çarşamba günü TRT 1'de

Diriliş Ertuğrul Son Bölümü Ne Kadar İzlendi

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE ZAMAN İZLENDİ?

Türkiye’nin rekortmen ve en çok izlenen, yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan TRT1’de yayınlanan “Diriliş Ertuğrul” dizisi; 5. sezonundaki 136 . bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini üçe katlayarak reyting ve share’i ile zirvedeki yerini yükselterek korudu.

 “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm sürpriz dolu yenilenen kadrosu ve güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.32, AB’de 17.62 , ABC1’de 18.66 reyting alan dizi rakiplerine oranla üç kat daha çok izleniyor. Dün akşamki 136. bölümü ile liderliğini korumaya devam eden dizi, sosyal medyada da “YürüyünAlpler” etiketi ile büyük yankı uyandırdı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 137.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 14
  • Bumin kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    Canım kurban olsun atalarımıza
    Cevapla
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul müthiş bir dizi. Asla sevmekten vazgeçmeyeceğim. Çünkü bu bir dizinin ötesinde. Bilmem farkında mısınız herkes bu diziden sonra Türk tarihine aşık oldu. Doğruyu söylemek gerekirse diziden önce Ertuğrul Gazi bile tanımıyordum ama şimdi ona olan sevgimi anlatamıyorum ve diziden sonra tarih okumaya karar verdim ben daha 14 yaşındayım ama o beni olgunlaştırdı.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Dizi fikrim var. 2030 Yilinda bir Türk bilim adami zaman makinasi insa ediyor. Ücüncü Dünya savasindan sonra ülkede anarsi var. Bilim Adami zamanda yolculuk yapip, Ertugrul Bey ve Alplerini 2030 yilina getiriyor. Bunlar her bölüm düsmanlara karsi mücadele ediyor. Nasil ? :)
    Cevapla
  • Malatyam 5 yıl önce Şikayet Et
    Eleştiren arkadaşlar, bu film değil DİZİ neticede, ama FİLMİ YAPILMALI, Tüm gişe rekorlarını alt üst eder bence...
    Cevapla
  • Güneydogulu 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizide paylasilan ayeti kerimeler mükemmel tüylerim diken diken oluyor gözlerim doluyor senaryo yazanlarin anlindan öpüyorum. Dursun Ali Erzincanli müthis kapak veriyor alincak mi salincak mi neyse :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası