Sen Anlat Karadeniz 42.bölüm 2.fragmanı: Her şey netlik kazanıyor mu?

Sen Anlat Karadeniz 41.son bölümde; Nefes, Tahir'in ceza evinden kaçıp kendisini aramaya koyulduğunu öğrense de, onun hayatını karartmamak adına geri adım atmaz. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat da Nefes'in oğlu ile beraber geri dönmesi için babasından yardım talep etti. Sen Anlat Karadeniz 42.bölüm fragmanı çıktı!

GİRİŞ 27.02.2019 16:31 GÜNCELLEME 27.02.2019 16:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 20 Şubat Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 41.son bölümde; Her ne kadar Nefes, hapishaneden kaçan Tahir'in karış karış izini sürdüğünü bilse de ona bundan böyle herhangi bir zarar gelmemesi için kararını değiştirmeye hiç niyeti yoktur. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat'ın sağlığı günden güne daha iyi olmaya başlarken, yeniden Nefes sevdasından vazgeçmeyip oğlu Yiğit ile beraber kaçtıkları yerden geri dönmesi adına babası Fikret'in yardımına sığındı, ancak babasının kendisine yalvaran oğluna söylediği acı gerçekler karşısında da büsbütün sarsılır. Diğer taraftan Murat'ın Nazar'ı kaçırıp konağa getirmesiyle beraber kızılca kıyamet koptu, sevdiği kadını annesinin karşısına çıkarıp evleneceklerini ima etmesiyle birlikte Saniye'nin bu karara şiddetle karşı çıkmasının ardından Sen Anlat Karadeniz 42.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Tahir'in sonunda Nefes ve Yiğit'in herkesten gizlendikleri yeri bulurken, Nefes'in ise iki arada bir derede kalmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 42.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 42.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 42.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 42.bölümüyle 20 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 41.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes, Tahir'in hapisten kaçtığını öğrenir. Sevdiği adamın ömür boyunca kaçak yaşamasını istemeyen Nefes bir seçim yapmak zorundadır. Murat Nazar'ı kaçırır. Nazar'ı Murat'ın sırtında Kaleli Konak'ın kapısında gören Saniye, Tahir'den sonra bir oğlunun daha yanlış bir evlilik yapmasına izin vermeyecektir. Tahir, Nefes ve Yiğit'i bulmayı başarır. Tahir birlikte yeni bir hayatın hayalini kurarken, Nefes sevdası için ayrılığa göğüs germeye razıdır.

YORUMLAR 1
  • ghwhfjefnf 4 yıl önce Şikayet Et
    EliF
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?