Yemin 8.bölümü izle! Cavidan hedefini tam on ikiden tutturuyor! Tehlike...

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Yemin 8.bölümü 27 Şubat çarşamba tarihinde izleyici kitlesiyle buluştu. Reyhan, Cavidan'ın nasıl biri olduğunun ve kendisi için ne denli tehdit unsuru oluşturduğunu kesinkes bilmektedir. Başarılı ve iddialı dizi projesi Yemin 8.bölümde neler yaşandı? Yemin 8.bölüm özeti!

Yemin 8.bölümü izle! Cavidan hedefini tam on ikiden tutturuyor! Tehlike...
Yemin 8.bölümü izle! Cavidan hedefini tam on ikiden tutturuyor! Tehlike...
GİRİŞ 28.02.2019 08:41 GÜNCELLEME 28.02.2019 08:42

Kanal 7 ekranlarında yayın macerasına giriş yaptığı ilk günden itibaren yüksek izlenme oranlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Yemin son bölümünde; Reyhan, Emir'in kişilik yapısını daha yakından tanıma fırsatı yakalayarak aslında uzaktan yansıttığının aksine çok da kötü biri olmadığını gözlemler. Diğer taraftan Cavidan ise her fırsatta Reyhan'ı güç duruma düşürmek için plan üstüne plan hazırlarken, Reyhan ise başına gelebilecek türlü tehlikenin farkına varır. Yemin 8.bölümde ise; Cavidan, emellerine ulaşarak hiçbir kabahati olmayan Reyhan'ı Emir'in gözünde suçlu konuma düşürmesi üzerine işler giderek kızışmaya başladı. Cavidan'a inanmayı tercih eden Emir, Reyhan'a yaptıklarının bedelini ödetmek üzere harekete geçti. 

YEMİN 8.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 7.bölümde; Cavidan’ın planı işe yarar; Reyhan hiç suçu olmadığı halde Emir’in gözünde fitneci birine dönüşür. Annesinin mağduriyetine inanan Emir, Reyhan’a haddini bildirecektir. Leyla’nın evden gitmesiyle Masal’ın aynı anda kaybolması Kemal’i panikletir. Leyla’yı bir intikam planı için Kemal’in evine sokan Talaz ise Masal’a her zamankinden daha yakındır.

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN 7.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 7.bölümde; Reyhan, ilk kez Emir’in iyi tarafına şahit olur. Ancak Cavidan’ın kötü davranışı devam eder. Reyhan Cavidan’ın kötücüllüğünden emin olmuştur; ancak onun kurnazlığı ile baş etmesi hiç kolay olmayacaktır. Kemal’in kurallarına sabreden Leyla’nın da bir sınır vardır. Hapiste olmak bile Kemal’le anlaşmaktan daha kolaydır!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin’li aşk hikayesi 8.bölümü 27 Şubat saat 19:00’da Kanal 7’de yayınlanacak.

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi