Diriliş Ertuğrul 138.bölüm fragmanı! Ertuğrul'dan düşmanlara bir darbe daha!

Son bölümü izleyenleri şoke eden Diriliş Ertuğrul'da heyecan artıyor. TRT 1 ekranlarında önümüzdeki hafta yerini alacak olan Diriliş Ertuğrul 138.bölümünde neler olacak? Ertuğrul Bey yeni hamlesiyle Söğüt'ü tekrar ele geçirebilecek mi? İşte 06 Mart çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak Diriliş'in tanıtımı...

GİRİŞ 04.03.2019 17:01 GÜNCELLEME 04.03.2019 17:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Savaş sahneleriyle izleyenleri ekranlara kilitleyen başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı ve son olarak kadrosuna Engin Benli'nin katıldığı Diriliş Ertuğrul 138.bölüm fragmanı yayınlandı. "Biz Söğüt'ü siyasi cambazlıkla değil pusatımızın keskin ucuyla aldık. Madem cihandan silinmek istemeyiz o vakit bütün cihana yayılacağız" diyen Ertuğrul Bey Osmanlı Devletinin temellerini atmaya devam ediyor. Söğüt'ü nefes kesen savaşla ele geçiren Ertuğrul Bey'in yeni hamlesi ne olacak? İşte yeni bölümünden detaylar...

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 138.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Komutan Alıncak, sandığı Hülagü Han'a göndermek için yollasa da onlara pusu kuran komutan Dragos'un adamları sandığı alacaklar.

 

 

Ertuğrul Bey, hem altınları hemde Keykavus'u vermedi ve mükemmel bir plan ile Alıncak'ı kandırdı. Ona Keykavus'u vermeyi telif etti ve zaman kazandı.

Ertuğrul bu plan ile zaman kazanmasında ki sebep elindeki altınları kullanıp Baybars ile beraber büyük bir ordu kurmak ve Moğolları Anadolu'dan atmak olacak.

Diriliş Ertuğrul 138.bölüm

İlbilge Hatun'un Sırma Hatun aleyhine şahitliği em abisi Beybolat Bey'in öfkesine hemde kardeşi Sırma'nın onu dışlamasına sebep olacak. Komutan Dragos, sandığı ele geçirecek ve onu Ertuğrul Bey'e altınlar karşılığında vermeyi teklif edecek. 

Ertuğrul Bey, bu teklifi kabul edecek ancak yapacağı bir plan ile ne altınları ne de sandığı ona bırakacak.

"Biz Söğüt'ü siyasi cambazlıkla değil pusatımızın keskin ucuyla aldık. Madem cihandan silinmek istemeyiz o vakit bütün cihana yayılacağız" diyen Ertuğrul Bey Osmanlı Devletinin temellerini atmaya devam ediyor. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul 138.bölümü 06 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak. 

Diriliş Ertuğrul 137.Bölüm Reyting

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE ZAMAN İZLENDİ?

27 Şubat reyting sonuçları açıklandı.  Total puan türünde Diriliş Ertuğrul birinci, Sen Anlat Karadeniz ikinci oldu. Dördüncü sırada Diriliş Ertuğrul (Özet), beşinci sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

AB puan türünde Diriliş Ertuğrul zirvede yer aldı. Üçüncü sırada Diriliş Ertuğrul (ÖZET) yer aldı. Dördüncü sırada Jet Sosyete, beşinci sırada ise Vurgun yer aldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 138.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 10
  • Hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Pazara yalnız Kayı bayrağı yakışıyo yaaa.IYI
    Cevapla
  • mtdrgn 5 yıl önce Şikayet Et
    bu dizinin maliyeti ve gelirleri nedir çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • viva TC 5 yıl önce Şikayet Et
    tarihten bihaber yozlaşmış atasını töresini unutup nerelerden geldiğini ve hedefinin kızıl elma olduğunu bilmeyen yahudilerin ingilizin fransızın sultan Abdülhamide oynadıkları oyunları bugün de oynanan çirkin oyunu göremiyecek kadar gözü körelip gezi olaylarında duvarlara zulüm 1453 de başladı yazacak kadar alçlalmış cahil birer kukla olup düşmanların istediği karaktere bürünen tasmalı satılmışların olduğu bir dönemde gençligimizin ve ülkemizin geleceği açısından bakıldığında bu dizinin maaliyeti söz konusu dahi olamaz
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah zalimlere fırsat vermesin inşallah
    Cevapla
  • oktay 5 yıl önce Şikayet Et
    osmanın neden hala bir kılıcı yok her kavgada hançer çekmek zorunda kalıyor çocuk
    Cevapla
  • GKN 5 yıl önce Şikayet Et
    adı üstünde çocuk
    Cevapla
  • ottoman 5 yıl önce Şikayet Et
    emeği geçen kim varsa Allah razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'