Yemin 9.bölüm izle! Cavidan-Cemre güçlerini birleştiriyor! Büyük tuzak...

Kanal 7'nin büyük ses getiren projelerinden Yemin 8.bölümü 27 Şubat Çarşamba tarihinde seyircisinin karşısına geçti. Yemin son bölümde; Cavidan, oğlu Emir'in aklına hükmetmeyi başarırken, Reyhan ise hiç işlemediği bir suçtan acımasızca yargılanmaktadır. Peki, her bölümü ayrı heyecana sahne olan Yemin 9.bölümde neler oldu?

Yemin 9.bölüm izle! Cavidan-Cemre güçlerini birleştiriyor! Büyük tuzak...
Yemin 9.bölüm izle! Cavidan-Cemre güçlerini birleştiriyor! Büyük tuzak...
GİRİŞ 01.03.2019 10:11 GÜNCELLEME 01.03.2019 10:30

Kanal 7 ekranlarında çok geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ve kısa bir zaman içerisinde büyük sükse elde eden Yemin 8.bölümde; Emir ve Reyhan ilişkisine gölge düşürmek niyetinde olan Cavidan'ın büyük ustalıkla hazırladığı plan başarılı sonuç verdi. Yemin son bölümde; Emir, annesi Cavidan'ın arkalarından çevirdiği dümenden habersizce onun Reyhan hakkında ileri sürdüğü akıl almaz iddialara inanmayı tercih etti. Yemin 9.bölümde ise; Cemre ve Cavidan güçlerini birleştirip Emir ve Reyhan'ın evliliğini sonlandırmak üzere son sürat faaliyete geçerken, Reyhan'ın suçlu olduğunu zanneden Emir ise ondan gelecek özrü beklemektedir. Diğer taraftan Reyhan'ın, kendisi hakkında ortaya atılan bu iddialar sonucunda gururu yerle bir olmuştur.

 

 

YEMİN 9.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 9.bölümde; Reyhan’ın hatalı olduğunu düşünen Emir, ondan bir özür beklentisi içindedir. Ancak Emir’in içi rahat değildir. Reyhan kırılan gururuyla Emir’den uzaklaştığında, onu bekleyen başka tehlikeler vardır. Cemre ise Cavidan’ın sözünde durduğunu görünce Emir’i kazanmak için oyuna geri döner. Bu evliliği el birliğiyle bozmaya niyetlilerdir. Masal’ı kaçırmakla suçlanan Leyla da Kemal’in gözünde güvenilmez biridir. Leyla kendini temize çıkarabilecek mi?

 

 

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN 8.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cavidan’ın planı işe yarar; Reyhan hiç suçu olmadığı halde Emir’in gözünde fitneci birine dönüşür. Annesinin mağduriyetine inanan Emir, Reyhan’a haddini bildirecektir. Leyla’nın evden gitmesiyle Masal’ın aynı anda kaybolması Kemal’i panikletir. Leyla’yı bir intikam planı için Kemal’in evine sokan Talaz ise Masal’a her zamankinden daha yakındır.

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin’li aşk hikayesi 8.bölümü 27 Şubat saat 19:00’da Kanal 7’de yayınlanacak.

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
İzmir'de deprem!