Bizim Hikaye 60.bölüm 3.fragmanı: Sürpriz isim işleri yoluna koyacak mı?

Bizim Hikaye 59.son bölümde; Deniz, Rahmet'in ısrarı üzerine hiç istemediği halde zoraki katıldığı aile tanışmasında Filiz'le ipleri kopma noktasına getirdi. Bizim Hikaye son bölümde; Nihal, hedefini tam on ikiden tutturarak Barış'ın hayatta olduğunu ve suç işlediğini ispatladı. Bizim Hikaye 60.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 07.03.2019 15:25 GÜNCELLEME 07.03.2019 15:25

Fox TV ekranlarında 28 Şubat Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 59.son bölümde; Polis ekipleri tarafından kahvehaneye baskın düzenlenip Tufan'la birlikte Barış'ın tutuklanarak gözaltına alınacakları esnada Cemil, onları bu durumdan kurtarmak adına planını devreye soktu. Bizim Hikaye son bölümde; Barış, Cemil sayesinde yakalanmaktan kıl payı kurtulurken, Nihal ise Servet ve Merve'yi arkasına alarak Barış'ın sonunu hazırlamak üzere faaliyete geçti. Diğer taraftan Filiz ise yeniden hayatın tüm yükünü göğüsleyerek maddi sıkıntılarla boğuşmaya uğraşırken, Rahmet'in geleceğini garanti altına alıp iyi şartlarda eğitim görmesi için çabalamasının ardından Bizim Hikaye 60.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Barış'ın işini bitirmek için her türlü yönteme başvuran Nihal'in amacına ulaşarak onun aslında ölmediğini ve büyük bir suç işlediğini kanıtlamasının akabinde Bizim Hikaye 60.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Nihal'in vurucu hamlesi üzerine tekrardan baskın gerçekleştiren polislerin Barış'ı yakalayarak gözaltına almalarının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

BİZİM HİKAYE 60.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 60.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİZİM HİKAYE 60.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 60.bölümüyle 7 Mart Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE 59.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Tufan’ın kahvesine yapılan baskın tüm dengeleri kökünden sarsar. Barış artık daha fazla köşeye sıkışmış haldedir ve etrafındaki çember giderek daralmaktadır. Filiz, Barış’ın yokluğunda bir yandan ekonomik sorunlarla baş etmeye çalışırken, bir yandan da Rahmet’in geleceğini kurtarmaya çalışmaktadır. Filiz’in bu uğurda verdiği savaş Rahmet’le giderek aralarının açılmasına neden olur ve Deniz tüm Elibol’ların gündemini işgal etmeye başlar. Diğer yandan Fikri de Necibe’de aradığını bulamayınca, çocuklarla birlikte Hikmet’in dedesinden alacakları mirasın peşine düşer. Filiz açısından tam her şey yoluna girerken Nihal cephesinde kurulan büyük tuzak, işleri geriye dönüşü olmayan bir noktaya getirmeyi başaracaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!