Acun Ilıcalı rekorları alt üst etti Şubat ayının bir numarası oldu!

Medya Takip Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre Şubat ayını kapsayan araştırmasında ayın popüler ünlüleri belirlendi. Acun Ilıcalı, Şubat ayının medyada en konuşulan ismi oldu.

Acun Ilıcalı rekorları alt üst etti Şubat ayının bir numarası oldu!
Acun Ilıcalı rekorları alt üst etti Şubat ayının bir numarası oldu!
GİRİŞ 04.03.2019 10:45 GÜNCELLEME 06.03.2019 10:16

TV 8 ekranlarında reyting rekoru kıran Survivor ve eşinden ayrılmasıyla gündem olan Acun Ilıcalı Şubat ayının en çok konuşulan ismi oldu. MTM'nin hazırladığı şubat ayı medya raporu açıklandı. Şubat ayının en çok konuşulan ismi Acun Ilıcalı oldu. 

 

 

Bununla birlikte geçtiğimiz ayın en çok konulan bir diğer ismi Yılmaz Erdoğan olsu. Filminin vizyona girmesinin ardından kısa süre sonra Netflix'le anlaşan Yılmaz Erdoğan Organize İşler: Sazan Sarmalı filmi ile gündemde kaldı.

HAZAL KAYA, 2 BİN 501 HABERE KONU EDİLDİ

 

 

Şubat'ın en dikkat çeken çifti ise Hazal Kaya–Ali Atay oldu. 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çift, 6 Şubat'ta Mecidiyeköy'de düzenlenen törenle dünya evine girdi. Özellikle sade gelinlik seçimiyle beğeni toplayan Hazal Kaya, 2 bin 501 habere konu edildi.

Ali Atay Hazal Kaya

Geçtiğimiz ayın medya gündeminde yer alan bir diğer flaş gelişme de Alişan–Buse Varol çiftinden geldi. 2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan Alişan ilk kez babalık heyecanı yaşamış, sosyal medyada Burak ismini verdikleri oğlu ve eşi ile yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni toplamıştı. Alişan Şubat ayı boyunca 2 bin 307 haberle adından söz ettirdi.

Buse Varol Alişan

Üzücü gelişmelerin de yaşandığı Şubat ayında, iki usta oyuncu hayata veda etti. 2013 yılında şeker hastalığı nedeniyle bir bacağı kesilen ve bir süredir tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakımında hayatını kaybeden 59 yaşındaki Yalçın Menteş ve kanser tedavisi görürken 70 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Aytaç Arman son yolculuğuna uğurlandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor