Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128.bölüm fragmanı: Gözünü intikam bürüyor...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.son bölümde; Alparslan, Zeki Sivri'nin amaçlarına ulaşabilmek noktasında radarına girdi. Hızır ise kendisine hainlik yapan kişinin gözünün yaşına bile bakmadan hesabını keserken, Özlem'in sayesinde büyük kumpastan kurtuldu. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 12.03.2019 23:26 GÜNCELLEME 12.03.2019 23:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 4 Şubat Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.son bölümde; Hızır, düşmanları tarafından kendisine kurulan büyük kumpastan kılına bile zarar gelmeden kurtulmayı başarmıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır, Özlem'in kendisini hazırlanan tuzak hakkında bilgilendirmesi sayesinde kurban gitmekten kurtulurken, Zeki Sivri'nin intikam oklarını üzerine çevirdiği isim olan Alparslan'ın büyük bir tehlikenin içerisindedir. Diğer taraftan Alparslan ise Çakırbeylilere saldırı düzenleyenlerin peşine düşmesi üzerine bu işte Mesut'un parmağı olduğunu öğrendi. Zeki Sivri ise Çakırbeylilere karşı başlattığı mücadelede, yeni isimlerle işbirliği gerçekleştirmek için kolları sıvarken, Hızır ise kendisine hainlik yapan kişiye yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödetmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Zeki Sivri'nin, Alparslan'ın sır gibi sakladığı depolara ulaşmak için kendisini hedef alarak tehdit unsuru oluşturmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 128.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 128.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128.bölümü 12 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 127.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır Çakırbeyli'nin küçümsediği düşmanı Zeki, otelde kurduğu tuzakla beklenmedik bir hamleye imzasını atmıştır. Özlem'in dikkati sayesinde ölümden kıl payı kurtulan Hızır'ın can borcunu ödemek bundan sonra Alparslan'ın görevi olacaktır. İstediğini alana kadar yolundan vazgeçmeyecek olan Zeki, Çakırbeylileri karşısına alarak açtığı savaşta, masanın yeni üyeleriyle ortaklık kurmaya çalışır. Masanın paylaşmaya yanaşmayacağı haraca karşılık, Alparslan'ın saklı tuttuğu depoların yerini öğrenip el koymayı amaçlamaktadır. Çalarak elde edeceği paralar karşılığında yeni dostlar edinmeyi amaçlayan Zeki'nin, Hızır'dan sonraki hedefi Alparslan olacaktır. Tedbirleri arttırmak yerine Çakırbeylilere açılan savaşa karşılık verme görevini üstlenen Alparslan'ın hayatı büyük risk altındadır.

YORUMLAR 1
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi nedense hiç sevmedim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi