Yemin 13.bölümü Kanal 7! Emir, Reyhan'a konağı zindan ediyor...

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan her bölümü pür dikkat takip edilen Yemin 12.bölümü 5 Mart Salı tarihinde yayınlandı. Yemin son bölümde; Cavidan ve Cemre, Reyhan'ın başka bir erkekle ilişkisi olduğu süsünü verirken, Reyhan kendisine atılan bu iftiradan habersizdir. Heyecan fırtınası estiren Yemin 13.bölümde neler oldu?

Yemin 13.bölümü Kanal 7! Emir, Reyhan'a konağı zindan ediyor...
Yemin 13.bölümü Kanal 7! Emir, Reyhan'a konağı zindan ediyor...
GİRİŞ 07.03.2019 09:36 GÜNCELLEME 07.03.2019 09:36

Kanal 7'de geniş çapta izleyici kitlesini her akşam ekran başına kilitleyen Yemin 12.bölümde; Cavidan ve Cemre, hain planlarının birinci aşamasında Reyhan'ın peşine adam takarak Emir'in ondan şüphelenmesini sağlamak için ortam oluşturdular. Yemin son bölümde; Gördükleri sonrasında Emir'in aklını karıştırmayı başaran Cavidan ise Cemre planlarının ikinci aşamasında ise Reyhan'ın bilgisayarından başka bir adamla samimi bir şekilde konuşuyormuş süsü verildi. Yemin 13.bölümde ise; Tam da Reyhan'la beraber davete katılacakken, son anda Reyhan'ın bilgisayarından gelen mesajları görmesi sonucunda ona kök söktürmeye başladı. Emir, yeniden annesi Cavidan'ın hazırlamış olduğu akıl almaz plana inanıp Reyhan'ı acımasızca yargılarken, Reyhan ise kendisine atılan bu iftiradan aklanmayı başarabilecek midir?

 

YEMİN 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 13.bölümde; Cavidan ve Cemre’nin tuzağına düşen Emir, Reyhan’a konağı zindan eder. Neyle suçlandığını bilmeyen Reyhan, acıdan kavrulmaktadır. Cemre ve Cavidan’ın acımasız planın kurbanı olan Reyhan, Emir’in davranışlarını gördükçe çok üzülür. Annesinin kurduğu kumpasa inanan Emir, öfkesini kontrol edebilecek midir? Diğer yandan, Masal için evde kalmayı kabul eden Leyla diken üstündedir. Herkesten sakladığı sırrını kimse öğrenmemelidir.

YEMİN 13.BÖLÜM FRAGMANI!

 

 

YEMİN 12.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyhan Emir’in eşi sıfatıyla katılacağı ilk davete heyecanla hazırlanırken; Cavidan ve Cemre’nin kurduğu tuzaktan habersizdir. Reyhan, Emir’in eşi olarak bir davete çağırılır. Davet için hazırlanan Reyhan çok heyecanlıdır. Ancak Cavidan ve Cemre’nin planının farkında değildir. Reyhan’ın masumluğuna inanan Emir, yeni bir oyunla karşı karşıyadır. Masal’ın iyiye gittiğini gören Kemal, Leyla’ya bir teklifte daha bulunur; fakat beklenmediği bir tepkiyle karşılaşır. Leyla’nın herkesten sakladığı bir sırrı vardır.

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti