Ahmet Kural-Sıla davasında görülmemiş olay: Gerilim zirveye tırmandı...

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın, Sıla Gençoğlu'na yönelik ''hakaret, tehdit ve kasten yaralama'' suçunda bulunduğu iddiası üzerinde hakim karşısında duruşma başlatıldı. Fakat, Ahmet Kural ve Sıla davasında mahkeme önünde savunma verildiği esnada gerilim dolu anlar yaşanırken, avukatlar da sözlü tartışmayla birbirine girdi.

Ahmet Kural-Sıla davasında görülmemiş olay: Gerilim zirveye tırmandı...
Ahmet Kural-Sıla davasında görülmemiş olay: Gerilim zirveye tırmandı...
GİRİŞ 07.03.2019 15:58 GÜNCELLEME 07.03.2019 15:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, 29 Ekim 2018 tarihinde Ahmet Kural tarafından kendisine şiddet uygulandığı, tehdit ve hakarete maruz kaldığına ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Her iki isim arasında herhangi bir uzlaşmaya varılamaması ve tartışmanın giderek alevlenerek önüne geçilememesi üzerine bugün Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu mahkeme önüne çıktı. Hakim karşısında kendilerini iki isim de kendilerini savunurken duruşmanın ilerleyen zamanlarına doğru Ahmet Kural'ın avukatı Ahmet Kurutluoğlu ve Sıla Gençoğlu'nun avukatı Rezzan Epözdemir arasında gerilim seviyesi giderek yükselerek sözlü tartışma yaşandı.

 

 

Öncelikle, Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu davasının ilk duruşmasında herhangi bir sonuç çıkmadı. Her iki ismin de sunduğu ifadeleri dinleyen mahkeme heyeti tarafından duruşmanın 22 Nisan tarihine ertelenmesi kararı alındı.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın avukatı Ahmet Kurutluoğlu tarafından Sıla Gençoğlu’na karşı duruşma sırasında, "Daha önceki savcılık ifadenizde böbreklerinize vurma kısmını söylemediniz. Bu celsede söylüyorsunuz. Üstelik asistanınız, olayın ertesi günü idrarınızdan kan geldiğini söyledi. Böbreğe vurulması ile idrardan kan gelmesine bağlıyorsunuz." şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

ahmet kural sıla gençoğlu

Sıla Gençoğlu ise Ahmet Kural’ın avukatı Ahmet Kurutluoğlu’nun bu sözlerini doğrulayınca avukat ise kendisine, "Peki rapor var mı?" diye soru yöneltti.

Bunun üzerine Sıla Gençoğlu da "Var... Dosyalarda bunlar mevcut değil" yönünde yanıt vermesi üzerine avukat da konuşmasına şu şekilde sürdürdü: "Böbreklerinizi kontrol ettiniz mi? Raporu dosyaya sundunuz mu? Dosyada olmayan bir şey ve regl dönemiz aynı döneme gelmesi söz konusu olabilir mi?"

Yine Ahmet Kural'ın avukatı Ahmet Kurutluğlu tarafından Sıla Gençoğlu’ya "Savcılık müracaatında, Sıla'nın pantolonu ve kanlı gömleği savcılığa sunuldu. Teslim edilen adli emanetteki delilleri neden geri aldınız?" sorusu soruldu ve "Bu delilin araştırılmasını istiyoruz. Delildeki kanın Ahmet Kural'ın dudağında gelen kan olduğunu düşünüyoruz" şeklinde ifadelere yer verildi.

İşte, avukatın bu konuşmalarının ardından Sıla Gençoğlu’nun avukatı Rezzan Epözdemir ise tepkisini açıkça ortaya koyarak mahkeme salonunda sesler yükseldi.

YORUMLAR 1
  • Way Be 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl insanlar olduk ne hallere düştük yazıklar olsun batsın sizin paranız pulunuz ününüz sizlere prim veren bizlerede yazıklar olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!