Kanal 7 Yemin 15.bölüm izle fragmanı! Emir ile Reyhan boşanıyor...

Yemin dizisi 15.bölümde heyecan dorukta. Emir'e bir türlü kendini inandıramayan Reyhan boşanma kararı alacak mı? Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin 15.bölüm özeti yayınlandı mı? İşte Yemin dizisinin son bölümüyle ilgili öne çıkanlar...

Kanal 7 Yemin 15.bölüm izle fragmanı! Emir ile Reyhan boşanıyor...
Kanal 7 Yemin 15.bölüm izle fragmanı! Emir ile Reyhan boşanıyor...
GİRİŞ 08.03.2019 22:23 GÜNCELLEME 08.03.2019 22:24

Oyuncu kadrosun Özge Yağız ve Gökberk Demirci gibi başarolı oyuncuların yer aldıpı Yemin son bölümü yine nefes kesti. Hafta içi her akşam sevenlerinin karşısına çıkan Yemin 15.bölüm tanıtımı yayınlandı.. Cavidan yeni planını işlemeye devam ederken Emir ile Reyhan'ın boşanması gündeme geldi. Peki Emir, Reyhan'a atılan iftirayı öğrenecek mi? Yemin15.bölümde neler olacak? İşte özeti ve tüm merak edilenleri...

 

 

YEMİN 15.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yemin’de bugün, kendini Emir’e inandıramayan Reyhan, suçlu ilan edilir. Emir, Reyhan’dan ayrılacağını söyler. Reyhan ile Emir’in evlilikleri bitecek mi?

 

 

Tüm işaretler Reyhan’ı haksız çıkarınca,  Emir boşanmaya karar verir.  Cavidan ve Cemre, Emir’in ayrılacağını duyup sevinirken; kusursuz planları Suna’ya takılır. Gerçekler ortaya çıkacak mıdır? Diğer tarafta Leyla, eve giren hırsızların asıl amacını çözer ancak evde tek başınadır. Canı pahasına Masal’ı koruyabilecek mi? 

YEMİN YENİ BÖLÜMÜ SAAT KAÇTA?

Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin’li aşk hikayesi 15.bölümü 08 Mart cuma günü saat 19:00’da Kanal 7’de yayınlanacak.

KANAL 7 YEMİN DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cavidan’ın iftirasına uğrayan Reyhan kendisini aklamak için harekete geçer. Fakat Cavidan yeni bir tuzakla Reyhan’ın önünü kesmeye çalışır. Çirkin bir iftiraya uğrayan Reyhan, Emir’e gerçeği göstermek ister. İçi hala soğumayan Cavidan ise, şeytanın bile aklına gelmeyecek yeni bir oyuna niyetlenir. Reyhan iyi niyetinin kurbanı olur. Kemal’in odasında uyanan Leyla bunu nasıl açıklayacağını düşünürken başına daha büyük bir çorap örüldüğünden habersizdir. Talaz Kemal’in canını yakmak için her şeyi göze almıştır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti