Kızım 23.bölüm fragmanı: Cemal, Öykü'nün hayatında neleri değiştirecek?

Kızım 22.son bölümde; Cemal, Öykü'nün aslında kendi kızı olduğunu öğrenir öğrenmez onu yasal yollarla geri almak üzer kolları sıvadı. Kızım son bölümde; Demir, Öykü'nün yeniden hafızasına kavuşması için akla karayı seçerken, Öykü ise ısrarla teyzesinin onu gelip almasını istemektedir. Kızım 23.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 15.03.2019 14:49 GÜNCELLEME 15.03.2019 14:49

TV8 ekranlarında 8 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 22.son bölümde; Demir, Öykü'nün hastane masraflarını karşılayabilmek üzere ilk olarak geçmişte beraber iş yaptığı bazı kişilerden borç para istese de onun bu ricası geri çevrildi. Kızım son bölümde; Başka hiçbir seçeneği kalmayan Demir ise Uğur'la birlikte para kazanmak için yeni bir işte çalışmaya koyulsa da aksilikler bir türlü peşlerini bırakmadı. Öte yandan İlayda'nın annesi ise hastalığa yakalanan Öykü'nün tehlike unsuru oluşturduğu düşüncesine kapıldığı için onun okuldan atılması adına harekete geçse de kimseden destek bulamadı. Düzenlenen veli toplantısında İlayda'nın annesinin giderek haddini aşması üzerine sinirden küplere binen Candan ise ağzının payını verirken, Demir ise Öykü'nün tekrardan her şeyi eskisi gibi hatırlayabilmesi için büyük bir çaba sarf etmesinin ardından Kızım 23.bölüm fragmanı bekleniyor. Candan, Öykü'nün tedavisi ve hastane masrafları konusunda tolerans göstermesi için Murat'tan yardım isterken kendisine akıl almaz bir teklif sunmasının akabinde Kızım 23.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Öykü'nün öz babası olduğunu öğrenen Cemal'in ise en kısa zamanda kızını onlardan geri alacağına ilişkin Candan'a göz dağı vermesinin sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

KIZIM 23.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 23.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KIZIM 23.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 23.bölümüyle 15 Mart Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

kızım

KIZIM 22.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'