Arka Sokaklar 509.bölüm fragmanı: İşin arkasındaki gizli isim aranıyor!

Kanal D'de her cuma akşamı izleyenleri aksiyon yüklü sahneleriyle ağırlayan Arka Sokaklar 508.son bölümde Mesut ortalığı tozu dumana çevirdi. Arka Sokaklar son bölümde; Derman'ı ortadan kaldıramayan Mesut, öfkesine hakim olamayarak Hüsnü'yle kavgaya tutuştu. Peki, iple çekilen Arka Sokaklar 509.bölüm fragmanı çıktı mı?

Arka Sokaklar 509.bölüm fragmanı: İşin arkasındaki gizli isim aranıyor!
Arka Sokaklar 509.bölüm fragmanı: İşin arkasındaki gizli isim aranıyor!
GİRİŞ 15.03.2019 14:44 GÜNCELLEME 15.03.2019 14:44
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında 8 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 508.son bölümde; Mesut'un akıllara durgunluk veren davranış ve söylemleri ekipteki herkesin derin bir üzüntü duymasına neden oldu. Arka Sokaklar son bölümde; Mesut, her defasında kendilerini büyük bir tehlikenin ortasına atan Derman'ı yok edemediği için öfke nöbetine tutularak hareketleri saldırganlaşmaya başladı. Derman'ı ne yaparsa yapsın hala ortadan kaldıramamanın acısıyla tamamen raydan çıkarak tekrardan geçmişteki zararlı alışkanlıklarına geri döndü. Aynı zamanda kullandığı alkolün etkisiyle kontrolünü hepten kaybeden Mesut'un bu vaziyetine gözleriyle şahit olan Rıza Baba'nın ise büsbütün yıkılmasının ardından Arka Sokaklar 509.bölüm fragmanı bekleniyor. Hüsnü, yıllar boyunca dostluk ilişkisini kesintisiz bir şekilde sürdürdüğü Mesut'un imdadına yetişmek isterken, ilişkilerine büyük bir tahribat verecek tartışma yaşanmasının ve beraberinde kavgaya tutuşmalarının akabinde Arka Sokaklar 509.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ARKA SOKAKLAR 509.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Türker İnanoğlu'nun bulunduğu, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu ve senaryosunu ise Sinan Yurdakul ve Ozan Yurdakul'un kaleme aldığı Kanal D ekranlarının uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar 509.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ARKA SOKAKLAR 509.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ARKA SOKAKLAR 509.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarında başarısını daima sürdüren ve geniş izleyici kitlesine sahip olan dizi projesi Arka Sokaklar 509.bölümüyle 15 Mart Cuma günü saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

ARKA SOKAKLAR 508.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Mesut'un davranışları herkes tarafından sorgulanmaya başlar. Derman'ı öldüremediği için deliye dönen Mesut, alkollü bir şekilde emniyete gelir. Yıllarca emek verdiği Mesut'u bu halde gören Rıza Baba neye uğradığını şaşırır. Mesut'un yeniden alkol kullanmış olması ise Rıza Baba'yı en çok yaralayan konu olur. Hüsnü, kötü günde iyi günde yanında olduğu Mesut'u o halde bırakmaz ve zorla arabasına bindirir. Boş arazide başlayan tartışma yumruk yumruğa kavgaya dönüşür. Peki bu kavga yılların dostluğunun sonu mu olacaktır?

YORUMLAR 26
  • Aygün 3 yıl önce Şikayet Et
    Hüsnü çoban arkasokaklardan ayrilmasin cuma günü iplee cekiyoruz vee begenerek izliyoruz aylin suat murat elif hepisi ciktii diziden hüsnü çobanı cikarmayin diziden ayrilmasin hüsnü çobanı ordakii ekipin hepisinii çok seviyoruz vee begenerek izliyoruz hüsnü çobanı kurtarın öldü haberii vermeyin hüsnü çobanda cikarsa bakmayiz kimse kalmadii nasilsa hüsnü coban diziye veda ediyorsaa diziyii bitirin gitsin uzatmayaa gerek yok
    Cevapla
  • Ece 4 yıl önce Şikayet Et
    Arka sokaklarin tekrari 18 eylul carsamba saat 15 30 da kanal d de oynasin
    Cevapla
  • Yilmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Arka sokakar 522 bolumu tekrari carsamba saat 16 30
    Cevapla
  • İrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Arka Sokaklar tekrarı Cumartesi Pazar Kanal D oynasın saat 14 30 başlasın
    Cevapla
  • semaye 5 yıl önce Şikayet Et
    malesef b'en yarin bakimicam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı