Yemin 16.bölümü (Kanal 7)! Emir, pişmanlıkların en büyüğünü yaşıyor!

Kanal 7 ekranlarının izleyici kitlesi tarafından yakın takibe alınan yapımlarından Yemin 15.bölümü 8 Mart Cuma tarihinde yayınlandı. Yemin son bölümde; Konakta Emir'le karşı karşıya gelen Vural'ın Reyhan'a iftira atması sonucunda ipler gerildi. Gerçeklerin geç de olsa ortaya çıktığı Yemin 16.bölümde neler yaşanacak?

Yemin 16.bölümü (Kanal 7)! Emir, pişmanlıkların en büyüğünü yaşıyor!
Yemin 16.bölümü (Kanal 7)! Emir, pişmanlıkların en büyüğünü yaşıyor!
GİRİŞ 11.03.2019 10:00 GÜNCELLEME 12.03.2019 19:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oğlu Emir'in Reyhan'la olan evliliğini bir türlü hazmedemeyen Cavidan'ın onları birbirinden ayırmak noktasında bitip tükenmez tuzaklarının sahne olduğu Yemin 15.bölümünde işler giderek sarpa sarmaya başladı. Kanal 7'de ekrana taşınan Yemin son bölümde; Suna'dan gizli bir şekilde Cavidan'la planın geri kalan diğer kısmı için anlaşan Vural, bu kez konağa gelerek Emir'in karşısına çıktı. Vural, Reyhan'a iftiraya uğratarak onunla ilişkisi olduğunu Emir'in yüzüne karşı bizzat söylemesiyle beraber ortalık hepten karıştı. Yemin 16.bölümde ise; Reyhan'a inanmak yerine hakkında hiçbir şey bilmediği Vural'a inanmayı tercih eden Emir, Suna'nın tüm gerçekleri itiraf etmesiyle birlikte neye uğradığını şaşırdı. Reyhan'ın en ufak bir kabahatinin bile olmadığını ikinci kez anlayan Emir, pişmanlıkların en büyüğünü yaşamaktadır, suçluluk duygusuyla Reyhan'ın kırılan onurunu ve kalbini nasıl düzelteceğini bilememektedir.

 

 

YEMİN 16.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 16.bölümde; Emir hiç tanımadığı bir adama inandığı için pişmandır. Reyhan için ise kırılan gururunu ve kalbini onarmak hiç kolay olmayacaktır. Emir, tanımadığı bir adamın sözlerine inanmanın pişmanlığı içindedir. Reyhan’ın kırılan kalbinin düzelmesi bu defa kolay olmayacaktır. Öte yandan Leyla’nın uyurgezer olduğunu anlayan Kemal hiçbir şey yokmuş gibi davranır. Leyla ise Kemal’in duymak istemediği sorunun peşindedir; Masal’ın annesi kimdir?

 

 

YEMİN 15.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kendini Emir’e inandıramayan Reyhan, suçlu ilan edilir. Emir, Reyhan’dan ayrılacağını söyler. Reyhan ile Emir’in evlilikleri bitecek mi? Tüm işaretler Reyhan’ı haksız çıkarınca,  Emir boşanmaya karar verir.  Cavidan ve Cemre, Emir’in ayrılacağını duyup sevinirken; kusursuz planları Suna’ya takılır. Gerçekler ortaya çıkacak mıdır? Diğer tarafta Leyla, eve giren hırsızların asıl amacını çözer ancak evde tek başınadır. Canı pahasına Masal’ı koruyabilecek mi? 

YEMİN 16.BÖLÜM FRAGMANI!

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

YORUMLAR 1
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl izleme kardeşim izleyemiyoruz internetten
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı