Kardeş Çocukları 8.bölüm 2.fragmanında kabus dolu günler başlıyor...

Kardeş Çocukları 7.son bölümde; Hayat'ın kendini kontrol edemeyerek herkesin içinde büyük bir pot kırması Umay'a pahalıya mal oldu. Kardeş Çocukları son bölümde; Reşat, evliliğini bitirme kararı alırken, Umay'ın ise Cemal'i ortadan kaldırmak üzere faaliyete geçmesi sahne oldu. Kardeş Çocukları 8.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 15.03.2019 15:01 GÜNCELLEME 15.03.2019 15:01

Star TV ekranlarında 10 Mart Pazar tarihinde yayınlanan Kardeş Çocukları 7.son bölümde; Her ne kadar önüne her defasında set çekmeye devam etse de Yıldırım Ümran'ın kalbinin yumuşaması için elinden geleni ardına koymadı. Kardeş Çocukları son bölümde; Annesine karşı duyduğu öfkeyi ne yaparsa yapsın bastıramayan Hayat ise onu paramparça edecek sözler sarf etmesi üzerine Ümran ise tüm bunların sorumlusu olduğunu düşündüğü Umay'a tehditler savurdu. Diğer taraftan Volkan ve Hayat ise aralarında kötü hadiseler yaşanmasına rağmen ikisinin de karşı koyamadıkları bir şekilde aralarında çekim etkisi oluştu. Öte yandan sınır tanımaz hale gelen Umay ise eline geçen iğneyle Cemal'in canına kıymaya hazırlanırken, bunu öğrenen Yıldırım'ın aceleyle onu durdurmaya çalışmasının ardından Kardeş Çocukları 8.bölüm fragmanı bekleniyor. Aldığı alkol sonucunda ne dediğini ve ne yaptığını bilmeyen Hayat'ın herkesin içerisinde Yıldırım'ın karşısına geçip onun kara kedi olduğunu yaptığı taklitle yüzüne vurmasının ve hakkında manidar sözlerde bulunmasının akabinde Kardeş Çocukları 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, duydukları karşısında Reşat'ın Umay'la evliliğini sonlandırma kararı almasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 8.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 8.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KARDEŞ ÇOCUKLARI 8.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi isimlerin üstlendiği Kardeş Çocukları 8.bölümüyle 17 Mart Pazar tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

kardeş çocukları

KARDEŞ ÇOCUKLARI 7.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeş Çocukları son bölümde; Hayat’ın olaylı gecesi, Yıldırım’ı geçmişle ilgili ağır bir yüzleşmeye sürükler. Cemal’in tehlikeli oyunu ise, geceyi Ümran için kabusa çevirir. Olaylı gecenin yankıları, ertesi gün de devam ederken Umay, Reşat’ın beklenmedik hamlesiyle alt üst olur. Reşat, Umay’ın Yıldırım’la ilgili bir şeyler sakladığından emin, sırların peşindeyken Ümran da Cemal’le ilgili gerçeklerin peşine düşer. Hayat’ın yaptıklarıyla zor durumda kalan Yıldırım ise, Ümran’la aralarındaki duvarları yıkmaya kararlıdır.

Sebep oldukları yüzünden büyük utanç yaşayan Hayat ve geçmişi bir de Yıldırım’dan dinleyen Volkan, Umay yüzünden bir kez daha karşı karşıya gelseler de şiddetle birbirlerine çekilmeye devam ederler. Hayat ve Volkan arasında tansiyon yükselirken, Hayal’in öğrendiği gerçek ortalığı karıştırır. Ümran, Cemal’in yaşadığına dair şüpheleriyle onu gerçeğe götürecek ilk adımı atarken, Yıldırım ve Umay ise hiç beklemedikleri bir sınav vermek üzeredir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!