Söz 74.bölüm 2.fragmanı: Gözünü bile kırpmadan canını feda etti...

Söz 73.son bölümde; Çaylak, evlat sahibi olacağı müjdesiyle içi içine sığmazken, kendisine kurşunun isabet etmesiyle hayatı tehlikeye giriyor. Söz son bölümde; Ateş, ekibi güç durumda bırakacak hamlelerde bulunurken, bir anda her şeyin farkına varması üzerine Tim'in imdadına yetişti. İşte, Söz 74.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 18.03.2019 10:19 GÜNCELLEME 18.03.2019 10:19

Star TV ekranlarında 11 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 73.son bölümde; Yavuz, yaptıklarının bedelini sağlam bir şekilde ödetmek ve büyük bir darbe indirmek üzere Linda'yı yakın takip altına aldı. Söz son bölümde; Linda'nın restoran ortamında Konsolosla beraber görüştüğü haberine ulaşan Yavuz, ikilinin yaptığı konuşmalar hakkında bilgi sahibi olmak için gizlice beklemeye koyulurken, hayata geçirilmesi hedeflenen hain terör faaliyetlerinin bulunduğunun farkına vardı. Diğer taraftan Yavuz'a en sevdiklerini kaybetme korkusu tekrardan yaşatılarak, bu sefer hedef alınan yeni isim Turan Usta yaşam savaşı verdi. Öte yandan yavaş yavaş her şeyi hatırlamaya başladığı yalanıyla Tim'i kandıran Karabatak, onları büyük bir tehlikenin içine sürükleyerek adının Mahmut olduğunu ve ekibin kendisine dair söylediklerinin doğru olmadığını dile getirdi. Bununla birlikte düşmanlar tarafından beyni kirli ve gerçek dışı bilgilerle zehirlenen Karabatak, ailesinin canına kıyan kişinin Tim'in olduğunu ifade ederken, Albay Erdem ise bu söylediklerinin doğru olmadığına yönelik ikna çalışmasında bulunmasının ardından Söz 74.bölüm fragmanı bekleniyor. Tüm bu yaşananların sorumlusunun Dragan olduğunu ısrarla vurgulasalar da kendilerine hiçbir şekilde inanmayan ve onları her defasında zor duruma düşüren Karabatak'ın en sonunda aklının başına gelmesinin sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

SÖZ 74.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 74.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SÖZ 74.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 74.bölümüyle 18 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

söz

SÖZ 72.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Turan ustanın başına gelenlerin ardından Yavuz olanların hesabını sormak için Linda’nın peşine düşer. Karabatak tarafından tuzağa düşürülen Tim içinde bulundukları zor durumdan kurtulmak için mücadele verirler. Bu sırada beklemedikleri bir destekçileri olacaktır.

Tim ülkeye sokulan tahrip gücü yüksek yüklü miktar patlayıcı ihbarıyla harekete geçer. Ama yaşanan gelişmeler sonunda Tim bu alçakça saldırıyı önlemek için bomba yüklü araç ile tehlikeli bir yolculuğu başlar.

Linda’nın bir restoranda yabancı ülke Konsolosu ile birlikte olduğunu öğrenen Yavuz masada konuşulanları öğrenmek için beklemeye başlar. Burada alçakça terör eylemlerinin planlanmakta olduğunu anlayacaktır.

Linda ve Konsolosun hain bir plan için ortaklaşa çalıştığını öğrenen Yavuz restoran çıkışı takibe başlar. Yavuz’u atlatmanın tek yolu olarak Konsolosluğa sığınmak olduğunu bilen Linda planını uygular. Yavuz Konsolosluğa girmenin savaş sebebi olduğunu bilse de Linda’yı almak için başka çaresi yoktur…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi