Kadın 54.bölüm 2.fragmanı: Nezir, bu kez hangi ismi gözüne kestirdi?

Kadın 53.son bölümde; Sarp'ın dağ evinde kaldığı bilgisine ulaşan Nezir, adamlarıyla baskın düzenlese de amacına ulaşamadığı için Bahar ve evlatlarını rehin tuttu. Kadın son bölümde; Sarp, aracıyla yolda tehlikeli kaza geçirip ölümün eşiğinden dönerken, Arif hakkında gözaltı kararı verildi. Kadın 54.bölüm fragmanı yayında!

GİRİŞ 19.03.2019 14:33 GÜNCELLEME 19.03.2019 14:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 12 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Kadın 53.son bölümde; Kahvehaneye baskın yapan polislerin eline geçen silah nedeniyle Arif'e kelepçe geçirilerek hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Kadın son bölümde; Suat ise yaşanan tatsız hadiseler sonucu Sarp'a olan tüm desteğini geri çekerek, Bahar ve evlatlarıyla beraber yaşadığı dağ evini güvenliksiz bırakma üzerine işler giderek tehlikeli bir hal almaya başladı. Diğer taraftan Pırıl ise dağ evinin korumasının bırakıldığını öğrenmesiyle kan beynine sıçrayarak babasına sert bir şekilde hesap sorsa da artık her şey için çok geçtir. Pırıl, hiç vakit kaybetmeden dağ evine gideceği esnada karşısında hiç beklemediği bir anda Nezir'in belirlemesiyle büyük bir korku ve paniğe kapılırken, Nezir ise yerleştiği dinleme cihazı sayesinde Sarp'ın nerede olduğunu tespit edip faaliyete geçmesinin ardından Kadın 54.bölüm fragmanı bekleniyor. Ekibiyle birlikte tam teçhizatlı olarak dağ evine giden Nezir, karşısında Sarp'ı bulamayınca Bahar ve evlatlarını kaçırarak rehin tutmasının akabinde Kadın 54.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, yaşanan olaylardan hiçbir haberi olmayan Sarp'ın yolda araç sürerken akıl almaz bir kaza geçirip ölümden kıl payı kurtulmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

KADIN 54.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 54.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

KADIN 54.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 54.bölümü ile 20 Mart Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

kadın

KADIN 53.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Dağ evinin yerini öğrenen Nezir, eve geldiğinde Sarp’ı göremeyeceği için büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır. Sarp’a karşı daha da güçlenmek ve onu bir an önce bulmak için Pırıl’ı da kaçırır. Fakat Pırıl ile beraber elindeki tüm kozları da kullanmış olacaktır. Nezir’in artık cevabını istediği tek bir soru vardır; Sarp Çeşmeli nerede? Tüm olanlardan habersiz, kaza yapan Sarp ise bu kazadan sağ kurtulabilecek mi? Sağ kurtulsa da ailesini rehin alan Nezir’in elinden onları ve kendisini kurtarabilecek mi?

YORUMLAR 1
  • Dilek 5 yıl önce Şikayet Et
    Doruk olmesin sakin ama sakin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
AK Parti'de analiz sürüyor: Emekliler mi yoksa yanlış aday mı?