Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm fragmanı: Hızır ölümle burun buruna!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128.son bölümde; İntikam ateşiyle yanan Hızır, Ünal'ın kendisine mani olmasına rağmen Zeki Sivri'yi alt edecek planını uygulamaya aldı. Façalılar ve Çakırbeyliler ilk kez düşmanlığı bir kenara bırakarak Zeki'ye karşı güçlerini birleşti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm fragmanı yayında.

GİRİŞ 19.03.2019 14:34 GÜNCELLEME 19.03.2019 14:34

ATV ekranlarında 12 Mart Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128.son bölümde; Zeki Sivri tarafından rehin olarak tutulan Alparslan sağ salim kurtulmayı başarırken, Hızır ise, yapılanların kimsenin yanına kar kalmaması için intikam planı hazırladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ünal Kaplan, Hızır'ın büyük bir hataya sürüklenmesinden ve yanlış kararlar verip işleri tehlikeli bir boyuta taşımasından endişe duyduğu için ona her defasında set çekti. Diğer taraftan Façalılar ve Hızırbeyliler, aralarındaki husumeti geçici bir süreliğine askıya alarak kendileri için büyük bir tehdit unsuru oluşturan Zeki Sivri'nin işini bitirmek üzere operasyon gerçekleştirdi. İlk defa önemli bir problemi çözmek üzere aynı safta yer alan Façalılar ve Hızırbeyliler, başarılı bir şekilde operasyonu sonuçlandırırken Zeki'nin de Hızır'ı ortadan kaldırmak için kolları sıvamasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm fragmanı bekleniyor. Hedefe kilitlenen Hızır'ın Mesut'un karargahını bombalayıp havaya uçurması üzerine polis ekipleri tarafından yakalanarak hakkında gözaltı kararı çıkarılmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 129.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 129.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.bölümü 19 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 128.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Zeki'nin Çakırbeylileri bitirmek üzerine yaptığı planın ilk kurbanı olan Alparslan, sevdikleri uğruna gözünü bile kırpmadan canını feda edebileceğini bir kere daha kanıtlamıştır. Yeğenine yapılanlara karşılık öfke ile düşüncesizce hareket etmesinden korkulan Hızır'ın karşısında ilk duracak kişi Ünal Kaplan olacaktır. Alparslan'ın başına gelenlerin ardından kendi de dahil hiç kimsenin canını umursamayacak olan Hızır, ondan beklenenin aksine mantıklı bir plan yapar.

En büyük amacı ise bundan sonra sevdikleriyle değil bizzat kendisiyle savaşmaları gerektiğini düşmanlarına öğretmek olacaktır. Zeki, icraatlarıyla masanın karşısında adeta bir güç gösterisi yaparken gözünü diktiği para ve mallardan önce herkesin nefretine sahip olmuştur. Başta Façalılarla yakınlaşmayı hedefleyen Zeki, bu amacına ulaşamayınca ilk işi Hızır'ı öldürmek için harekete geçmek olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular