TRT 1 Diriliş Ertuğrul 139.bölümü! Ünlü isim ölerek diziden ayrılıyor

TRT 1 ekranlarında bu akşam yerini alacak olan reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul 139.bölümünde sular durulmuyor. Yine savaş sahnelerinin bolca olduğu dizide Ertuğrul Bey'in yeğeni Selcan Hatun'un oğlu Süleyman ölüyor mu? Bu karakteri oynayan Halit Özgür Sarı diziden ayrılacak mı? Diriliş Ertuğrul izleyicinin merakla beklediği yeni bölümün ayrıntıları gelmeye devam ediyor.

GİRİŞ 13.03.2019 20:55 GÜNCELLEME 13.03.2019 20:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul 139.bölüm yine nefes kesecek. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş'te Ertuğrul Bey'in yeğeni ve Selcan Hatun'un oğlu olan Süleyman ölecek mi? 5. sezon itibariyle diziye katılan başarılı oyuncu Halit Özgür Sarı dizden ayrılacak mı? TRT 1 ekranlarında 13 Mart Çarşamba günü itibariyle yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul 139.bölüm 1 ve 2.fragmanı yayınlandı.

 

 

Peki Süleyman gerçek tarihte nasıl ölüyor? Süleyman 16 17 yaşlarına gelmiş en az dedesi Süleyman Şah kadar cesur ve korkusuz bir alp olmuştur. Diriliş Ertuğrul'da tarih kitaplarından yer alan bilgilere göre Süleyman gerçek tarihte var mı yok mu bilinmiyor. Diriliş Ertuğrul 139.bölümde cenazesi düzenlenen Süleyman karakterini oynayan Halit Özgür Sarı diziden ayrılıp ayrılamayacağı bu bölümde netlik kazanacak

Halit Özgür Sarı

 

 

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

Diriliş Ertuğrul dizisi yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın sinema piyasasına sunduğu yeni bir yetenek olan Halit Özgür Sarı oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir. Şuanda oyuncu ve model olan Halit Özgür Sarı hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır. Ancak sosyal medyayı aktif olarak kullanmakta ve tiyatro ile ilgilenmektedir.

Halit Özgür Sarı ilk dizi ve oyunculuk deneyimini Türkiye’nin açık ara en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul ile yaşayacaktır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 139.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alıncak’ın karşısına çıkan Ertuğrul Bey, Sultan Keykavus’u ona teslim edeceğini söyleyerek ağabeyi Gündoğdu’nun effedilmesini ve altınların izini sürmeyi bırakmasını istemişti. Olası bir başarısızlıkta Hülagü Han’ın gazabından korkan Komutan Alıncak, bu şartları Kabul etmiş gibi gözükmüştü. Ertuğrul beyin işaret ettiği yerden Sultan Keykavus’u almaya giden Moğollar’ı bir sürpriz beklemekteydi...
 
Olayları dışarıdan izleyen Dragos, eski sultanı tanımış ve onu kaçırmak için moğol askerlerini öldürmüştü. Moğollar’a yardıma gelen Beybolat ve askerleri Dragos’un adamlarıyla uğraşırken Turgut, Bamsı ve Alpler Sultan Keykavus’u kaçırmış Beybolat’ın baş alpı Yınal’ı ve Komutan Alıncak’ın baş nökeri Subutay’ı öldürmüştü.
 
Tüm bu olaylar sırasında Ertuğrul Bey ve alpları Söğüt’e çıkarma yapmış ve uç beyliğinin merkezini geri almıştı. Ertuğrul Bey ve Dragos cephesinde bunlar yaşanırken gönülsüzce af beratı vermek zorunda kalan ve altınların peşini bırakacağına dair Ertuğrul Beye söz veren Alıncak, Beybolat’la başbaşa vererek başka bir plan yapmıştı. Af beratının Gündoğdu’ya ulaşmaması için bu beratı babasına götüren Süleyman’a tuzak kurulmuştu. Beybolat’ın adamları tarafından mağaraya götürülen Süleyman’ın durumu endişe vericiydi…
 
Acaba Süleyman konuşacak mı? Söğüt’ü ve uç beyliğini yitirmesinin yanında en yakın adamı Yınal’ı kaybeden Beybolat’ın yeni oyunu ne olacak? Ertuğrul ve Alıncak arasında kendilerine bir yol çizmeye çalışan Dragos ve adamları elde ettikleri sandıktan ne öğrenecek? Uç beyliğini kaybettikleri için çok üzülen Sırma ve İlbilge nasıl bir yol izleyecek? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası 139.bölümde Diriliş Ertuğrul’da!

YORUMLAR 3
  • baybars 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde ünlü olmak için bir filmde bir süre gözükmen yetiyor. Bu kadar basit.
    Cevapla
  • Hep aynı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ünlü derken başka bir yerde yüzünü görmedik yolda görsem tanımam bile
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakkinda fazla bilgi bulunmayan bir.insan nasıl ünlü olmaktadır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi