Sen Anlat Karadeniz 45.bölüm 3.fragmanı: Engeller tek tek ortadan kalkıyor!

Sen Anlat Karadeniz 44.son bölümde; Tahir, bunca zaman aynı çatı altında yaşadığı ve canından can gibi gördüğü kişilerin ailesi olmadığını öğrendi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Fikret, Tahir'in hayatını kurtarmak isterken bir anlık hata sonucu öz oğlunun katili oldu. Sen Anlat Karadeniz 45.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 20.03.2019 19:10 GÜNCELLEME 20.03.2019 19:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 13 Mart Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 44.son bölümde; Tahir, ailesi bildiği kişiler hakkında öğrendiği akıl almaz gerçekler karşısında soluğu Saniye'nin yanında aldı. Sen Anlar Karadeniz son bölümde; Şimdiye kadar ailesine dair her şeyin baştan aşağı yalandan ibaret olduğuyla yüzleşen Tahir, her ne kadar anne ve babasının canına kıyan kişinin Fikret olduğunu bilse de ona göre gerçek katil bu suça bizzat ortak olan Saniye'nin ta kendisidir. Tahir, duyduklarının etkisiyle Saniye'ye çok ağır sözler sarf ederken, Saniye ise büyük bir suçluluk ve pişmanlık duygusu yaşadığından söyleyecek hiçbir şey bulamamaktadır. Diğer taraftan Fikret ise uzun uğraşlar sonucunda elindeki her türlü imkanı kullanarak Tahir'in yakalanıp tekrardan hapishaneye girmesinin önüne geçip onu özgürlüğüne kavuşturmasının arından Sen Anlat Karadeniz 45.bölüm fragmanı bekleniyor. Mağlubiyeti hazmedemeyen Vedat ise silahını doğrultup ateş edeceği esnada Fikret'in Tahir'i ölümün eşiğinden çekip çıkarmak için bir anlık hata sonucu öz oğlunun canına kıymasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 45.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, kendi oğlunun yaşamını tek kurşunla sonlandıran Fikret'in onu kendi elleriyle son yolculuğuna uğurlamasının sahne olduğu diziye dair yeni gelişmeler...

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 45.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 45.bölüm fragmanı yayınlandı. Vedat'ın ölümüyle birlikte her şey bambaşka bir boyut kazanmasıyla Nefes ve Tahir'in önemli bir dönemece girdiği görülüyor.

 

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 45.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 45.bölümüyle 20 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

sen anlat karadeniz

SEN ANLAT KARADENİZ 44.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir içinde büyüdüğü ailenin gerçek ailesi olmadığını öğrenir. Anne babasının katili Fikret'le yüzleşen Tahir için esas katil, bu günaha ortak olan Saniye'dir.Elindeki kozlarla Vedat'ı köşeye sıkıştıran Fikret, Tahir'in aklanmasını sağlar. Tahir ve Nefes konağa geri dönerken Vedat için yenilgiyi kabul etmek imkansızdır.Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür. Vedat'ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer.

YORUMLAR 1
  • albüke yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    bu aralar bu dizi çok saçma kesin vedat ölmez yada yerine başkası geçer bu dizi güzeldi ama yavaş yavaş bozuyorlar burdan osman sınava sesleniyorum tahir ile nefes mutlu olsun !!....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!