Avlu 35.bölüm fragmanı: Tolga-Azra vakit kaybetmeden harekete geçiyor!

Avlu 34.son bölümde; Koğuştakiler tarafından korkunç saldırıda Deniz'in yaşamını yitirdiği zannedilse de aslında durum tam tersidir. Avlu son bölümde; Azra, Deniz'in hayatta olduğunu öğrenmesiyle mutluluktan dört köşe olurken, Hasret ise Kudret'i ortadan kaldırmak için faaliyete geçti. Avlu 35.bölüm fragmanı yayında!

GİRİŞ 21.03.2019 11:19 GÜNCELLEME 21.03.2019 11:19

Star TV ekranlarında 14 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Avlu 34.son bölümde; Kudret, Deniz'i yok ettiğini zannedip hapishanede zafer naraları atarken, herkes tarafından akıl almaz saldırıya kurban gittiği düşünülen Deniz ise farklı bir yerde yeniden hayata dönmüştür. Avlu son bölümde; Deniz'in mezarının başına gelen Azra gözyaşlarına hakim olamayarak yaşadığı derin üzüntü ve acıyı onunla paylaşırken, Kudret ise koğuştaki üstünlüğünü ve hakimiyetini yeniden sağlamak için çeşitli planlar hazırlamaya koyuldu. Diğer taraftan Tolga ve Melis'in, hem Deniz'i Kudret'in elinden kurtarmak hem de Azra'yı başına bela almadan yakalamak için gerçekleştirdikleri plan başarıyla sonuçlandı. Deniz'in aslında ölmediğini ve sağlık durumunun da iyi olduğunu gören Azra derin bir nefes alırken, aralarında duygu yüklü bir kavuşma yaşandı. Hasret ise Kudret'in yaptıklarının bedelini ağır bir şekilde ödetip işini bu sefer kesinkes bitirebilmek için bıçaklı saldırı düzenlerken Deniz'in son anda sürpriz bir şekilde gelip engel olmasının ardından Avlu 35.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, ekrana taşınan her sahnesiyle büyük ses getiren ve iki sezondur yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Avlu 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 35.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 35.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

AVLU 35.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 35.bölümü ile 21 Mart Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

avlu

AVLU 34.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Deniz'in ardından avluya hükmeden hüzün yerini yavaş yavaş öfkeye bırakmaktadır. Zerrin, ihmalkarlığı yüzünden açılan soruşturmayla boğuşurken, Azra aldığı bir haberle tekrar hayata bağlanır. Kudret'in zafer sarhoşluğu kendini hiç beklemediği bir durumun ortasında bulmasına sebep olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı