Yemin 20.bölüm fragmanı: Reyhan, Emir için canını dişine takıyor...

Yemin 19.son bölümde; Emir, Vural tarafından kaçırılan Reyhan'ın elinden kazasız belasız kurtarabilmek için yüklü miktarda parayı bulup buluşturmaya çalıştı. Yemin son bölümde; Cavidan ise Reyhan'a kurduğu kumpası Vural'ın her an açığa çıkarabileceği için etekleri tutuşmaya başladı. Peki, Yemin 20.bölümde neler yaşanacak?

Yemin 20.bölüm fragmanı: Reyhan, Emir için canını dişine takıyor...
Yemin 20.bölüm fragmanı: Reyhan, Emir için canını dişine takıyor...
GİRİŞ 15.03.2019 11:59 GÜNCELLEME 15.03.2019 13:01

Kanal 7 ekranlarında 14 Mart Perşembe tarihine yayınlanan Yemin 19.bölümde; Reyhan, Cavidan'ın kendisine kurduğu tuzaktan habersizce başına bela olan Vural'ın elinden kurtarmak isterken kendisi hedef alındı. Yemin son bölümde; İyiliğinin kurbanı olan Reyhan, Vural tarafından kaçırılırken, Cavidan ise kendi canının derdine düşerek gerçeklerin gün yüzüne çıkabileceğinden ötürü korku ve paniğe kapıldı. Emir ise Reyhan'ın tehlike altında olduğunu son anda öğrenerek, Vural'ın kendilerinden istediği bir milyon lirayı üç saat içerisinde bulup teslim edebilmek için büyük fedakarlık örneği gösterdi. Diğer taraftan Kemal ise uyurgezer olan Leyla'yı tedavi edebilmek için ona değerli olduğunu hissettirecek bir hediye vermesi Leyla tarafından yanlış anlaşılmaya sebep olarak araları açıldı. Cemre ise Cavidan'ın zor günlerinde onu hatalarıyla bir başına bırakıp sırt çevirirken, Vural ise istediği parayı Emir'in getirmesine rağmen planlarında değişiklik yapıp Reyhan'ı ona geri vermemesi üzerine kızılca kıyamet koptu. Peki, Yemin 20.bölümde neler yaşanacak?

 

 

YEMİN 20.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 20.bölümde; Emir, Reyhan’ın hayatını kurtarmak isterken yaralanır. Kan kaybeden Emir, hastaneye yetiştirilebilecek mi? Reyhan’ı kurtarmak isterken yaralanan Emir’in hastaneye yetiştirilmesi gerekir ancak kapatıldıkları yerden çıkmaları imkânsız gibi görünür. Reyhan tek başına çare bulabilecek mi? Leyla, Masal için iyi bir şey yaptığını düşünürken her şey ters teper. Kemal ile Leyla arasında ipler yeniden gerilir. Kavga eden Leyla ve Kemal şaşırtan bir sürprizle karşılaşır.

 

 

YEMİN 20.BÖLÜM FRAGMANI!

YEMİN 19.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyhan, Cavidan yüzünden kaçırılır. Kendini tehlikeli bir durumun içinde bulan Reyhan, kurtarılmayı bekler. Emir, Reyhan’a yardım edebilecek mi? Cavidan yüzünden kaçırılan Reyhan, endişe içinde yardım bekler. Emir tehlike altındaki Reyhan’ı nasıl kurtaracak? Diğer tarafta Kemal uyurgezer Leyla’ya yardım etmek için kolları sıvar. Kemal, Süheyla’dan duyduklarını uygulamaya çalışırken Leyla, başka bir işler peşinde koşar. Leyla’nın Kemal ile çatışması an meselesidir.

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...