Yemin 21.bölüm izle! Emir'in kendine bile itiraf edemediği gerçek...

Yemin 20.son bölümde; Reyhan, Emir'e karşı kırgınlığını bir kenara bırakıp sağlık durumu kötüleşmeden hapsedildikleri yerden çıkarmak için çaba sarf etti. Yemin son bölümde; Masal, Leyla'nın annesi hakkında yaptığı etkileyici konuşma sayesinde yeniden eskisi gibi konuşmaya başladı. Peki, Yemin 21.bölümde neler yaşanacak?

Yemin 21.bölüm izle! Emir'in kendine bile itiraf edemediği gerçek...
Yemin 21.bölüm izle! Emir'in kendine bile itiraf edemediği gerçek...
GİRİŞ 18.03.2019 23:33 GÜNCELLEME 18.03.2019 23:33

Kanal 7 ekranlarında 15 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Yemin 20.son bölümde; Olay yerine gelen Emir, Reyhan'ı kurtarmak isterken Vural'a yaşadığı arbede sonucunda kolundan bıçaklandı. Yemin son bölümde; Vural, son hamlesini de yaparak Reyhan ve Emir'in kaçmasını engellemek için bulundukları yere hapsederken, ağır yaralı olan Emir de her saniye giderek kan kaybetmektedir. Reyhan ise Emir'in kendisi için düştüğü kötü durum karşısında ona karşı bütün kırgınlığını bir anda unutarak hayatını kurtarmak adına canını dişine taktı. Sağlık durumu kötüleşmesinin önüne geçmek için elindeki tüm kısıtlı imkanları kullanırken, Emir ise Reyhan'ın başında pervane olmasından ötürü bir kez daha etkisi altında kalmıştır. Diğer taraftan Leyla ise Masal'ı karşısına alıp annesinin bir daha geri dönmeyeceğini açıkça paylaşırken, bu konuşmalara tesadüfen kulak misafiri olan Kemal'le aralarında sürtüşme yaşandı. Leyla'nın Masal'ın iyileşmesi adına uyguladığı bu yöntem anında işe yarayıp tekrardan eskisi gibi konuşmaya başladı. Peki, Yemin 21.bölümde neler yaşanacak?

 

 

YEMİN 21.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 21.bölümde; Yaralanan Emir’in aklındaki tek şey Reyhan ile arasını düzeltmektir. Reyhan’a kendini affettirmek için Emir ne yapacak? Emir kendi duygularıyla yüzleşmekten kaçarken kırdığı potun farkında varmaz. Yarasını unutan Emir’in aklındaki tek soru Reyhan’ın kendisini affedip affetmeyeceğidir. Cavidan ise Reyhan’a yüklenirken bu defa ters köşe olur. Masal’ın konuşmasıyla Kemal çok mutlu olur ve Süheyla’yı yemeğe davet eder.  Leyla zor bir görevi üstüne alır, Kemal’in önyargısını yıkabilecek mi?

 

 

YEMİN 21.BÖLÜM FRAGMANI...

YEMİN 20.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emir, Reyhan’ın hayatını kurtarmak isterken yaralanır. Kan kaybeden Emir, hastaneye yetiştirilebilecek mi? Reyhan’ı kurtarmak isterken yaralanan Emir’in hastaneye yetiştirilmesi gerekir ancak kapatıldıkları yerden çıkmaları imkânsız gibi görünür. Reyhan tek başına çare bulabilecek mi? Leyla, Masal için iyi bir şey yaptığını düşünürken her şey ters teper. Kemal ile Leyla arasında ipler yeniden gerilir. Kavga eden Leyla ve Kemal şaşırtan bir sürprizle karşılaşır.

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!