Kızım 24.bölüm fragmanı: Demir artık yalnız değil! En büyük destekçi...

Kızım 23.son bölümde; Demir, Öykü'nün hastane ve ilaç masrafları için gerekli para bulamayınca çareyi Uğur'la beraber hırsızlık yapmakta buldu. Kızım son bölümde; Cemal ise Öykü'nün yalnızca teyzesi Zeynep'i hatırlamasını fırsat bilerek onu Demir'den koparabilmek için harekete geçti. İşte, Kızım 24.bölüm fragmanı geldi!

GİRİŞ 22.03.2019 13:29 GÜNCELLEME 22.03.2019 13:29

TV8 ekranlarında 15 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 23.son bölümde; Uğur, ''Öykü'nün öz babasıyım'' iddiasıyla Cemal'in ortalıklarda gezindiğini ve onu Demir'in elinden almak için her türlü yönteme başvurduğunu öğrenmesiyle kan beynine sıçradı. Kızım son bölümde; Uğur, kötü niyetinden ötürü ağzının payını vermek için Cemal'in karşısına çıkarken, Demir ise Öykü'ye bu zor günlerinde destek olmasının yanı sıra hastane ve ilaç masraflarını da bir an evvel karşılaması gerektiğinin bilincindedir. Bu nedenle Uğur'un da ısrarı sonucu gerekli parayı bulabilmek adına yeniden hırsızlık yapmaya başlasalar da yanlış adama güvendikleri için bu işi de eline yüzüne bulaştırdılar. Öykü'nün kullandığı son ilacının da bittiğini öğrenen Demir, başka hiçbir çare bulamadığı için eczaneye girerek ilacı gizlice çalarken, Cemal'le birlikte dümen çeviren Zeynep'in de Öykü'yü almaya gelmesinin ardından Kızım 24.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Öykü'yü teyzesi ile birlikte Cemal'in arabasında gören Demir ile Cemal'in kavgaya varan tartışmaları sırasında Öykü'nün hafızası yeniden yerine gelmesinin akabinde Kızım 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KIZIM 24.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 24.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

KIZIM 24.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 23.bölümüyle 22 Mart Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

KIZIM 23.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!